Antena 3 CNN Life O artistă a rămas fără 60.000 de euro, după un jaf care a durat 10 minute. Patru bărbați au fost reținuți

O artistă a rămas fără 60.000 de euro, după un jaf care a durat 10 minute. Patru bărbați au fost reținuți

Emilia Mușală a fost victima unui jaf, iar poliția tocmai a reținut patru suspecți. Artista a rămas fără bunuri în valoare totală de aproximativ 60.000 de euro. Se pare că hoții au urmăriseră victima de multă vreme iar unele surse spun că de vină ar fi cineva din anturajul victimei.

O artistă a rămas fără 60.000 de euro, după un jaf care a durat 10 minute. Patru bărbați au fost reținuți
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    05 Iun 2021   •   11:20

Hoții au intrat în casa din Pipera de două ori, iar victima a reclamat la Poliție faptul că i-au dispărut bijuterii, ceasuri, trei chei de autoturisme, carduri și bani. Paguba se ridică la peste 60.000 de euro.

„Miercuri, cât eu eram plecată în oraș, mi-a intrat cineva în casă, mi-au scos cu ranga un geam și mi-au luat absolut toate bijuteriile. I-au interesat doar bijuteriile. Alte lucruri de valoare nu mi-au luat. Nici laptop-ul, nici echipamente pe care le folosesc eu ca să cânt, nici nimic. S-au dus direct pe bijuterii și atât. A durat 10 minute jaful, din spusele poliției.”, a spus Emilia Mușală la Antena Stars.

Vineri, polițiștii de investigații criminale au efectuat șapte percheziții domiciliare, în București și Ilfov, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuință, de pe raza județului Ilfov.

„În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe bunuri susceptibile a proveni din mai multe furturi din locuințe, respectiv ceasuri, bijuteri, articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, precum si bunuri folosite la săvârșirea de infracțiuni și un autoturism, acestea fiind indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. 

Au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov 6 persoane, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, 4 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astazi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale”, au anunțat polițiștii.

Hoții au acționat de două ori, într-o săptămână

Pe 26 mai, înainte de miezul nopții, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în intervalul 9:30-22:30, persoane necunoscute au pătruns în imobilul din Voluntari, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv ceasuri bijuterii, ochelari, suma de 2.000 lei și cheile de la trei autoturisme, prejudiciul fiind estimat de către persoana vătămată la aproximativ 60.000 de euro.

Al doilea apel a fost pe 3 iunie. La ora 02:19, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, de către aceeași femeie, cu privire la faptul că, în noapte de 02-03 iunie a.c., în intervalul orar 23:00-02:10, i-a fost sustrasă suma de aproximativ 6.000 lei și mai multe carduri bancare.

Ulterior, polițiștii orașului Voluntari împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 39 de ani, bănuiți de comiterea uneia dintre cele două fapte sesizate.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiștii orașului Voluntari și Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

Cine este Emilia Mușală

Emilia Mușală este actriță de teatru, de cabaret, dar și interpretă de muzică ușoară și compozitoare. Aceasta s-a născut în București într-o familie de muzicieni, pe dată de 22 Martie1983.

La vârstă de 12 ani, Emilia Mușală a înregistrat împreună cu mama să un album de muzică populară, iar la 18 ani a semnat primul sau contract internațional pentru spectacole în Europa și America.

În repertoriul său, de peste 200 de melodii, interpretate peste tot în lume și în colaborare cu numeroși artiști, se numără Evergreens, Musical & Pop Music.

Cântăreața și actrița la Teatrul de Cabaret București, în prezent conduce propria companie de evenimente și un Big Band.

 

 

×
Subiecte în articol: artista jefuita Emilia Mușală
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close