Antena 3 CNN Life De unde vine canicula care pârjoleşte România. Cristina Demetrescu: "Lucrurile au început să o ia razna, 2021 e un an cu fenomene atipice, neprevăzute"

De unde vine canicula care pârjoleşte România. Cristina Demetrescu: "Lucrurile au început să o ia razna, 2021 e un an cu fenomene atipice, neprevăzute"

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre acest val de caniculă ce a cuprins România şi nu numai încă de acum câteva luni, când era frig.

De unde vine canicula care pârjoleşte România. Cristina Demetrescu: "Lucrurile au început să o ia razna, 2021 e un an cu fenomene atipice, neprevăzute"
Sursa foto: colaj Antena 3/pixabay.com
de Georgiana Adam    |    16 Aug 2021   •   14:17

Ea a explicat cum s-a ajuns în această situaţie, din punct de vedere al planetelor.

"Marte este o planetă de foc care revine o dată la doi ani într-un punct la zodiacului care anul acesta s-a întâmplat exact pe perioada verii, pentru că nu e obligatoriu să se întâmple aşa.

Demetrescu: "Marte, planetă de foc, a intrat pe un semn de pământ, iar vegetaţia a luat-o razna"

Şi atunci când a apărut şi Soarele, au generat mai multă incandescenţă. Marte în Leu traversează cam o lună şi jumătate, deci a intrat cam pe la jumătatea lunii iunie şi am mai scăpa de el pe 29 iulie.

După care, planeta Marte intrând pe un semn de pământ, vegetaţia, lucrurile au început să o ia razna pe parte de focuri", a explicat astrologul Cristina Demetrescu, luni, la Antena 3.

Demetrescu spune că ea a susţinut de ceva vreme că 2021 va fi un an atipic şi cu fenomene neprevăzute.

"Ideea este că de la bun început şi de ceva vreme am spus că anul acesta este unul cu fenomene imprevizibile, colective, care au legătură cu o serie de lucruri care sunt anormale şi atipice. 

Cristina Demetrescu: "2021 este un an atipic, e pentru noi un borbârnac"

Iar în această perioadă, de semne fixe, lucrurile acestea nu au făcut decât să se intensifice puţin.

Asta înseamnă că este un an atipic. Este adevărat că este anul care înseamnă pentru noi un bobârnac, în aşa fel încât trebuie să facem un pas înainte mai grăbit, în ceea ce priveşte acest fenomen global al încălzirii globale, dar pe de altă parte el trebuie privit ca un an atipic. 

Nu ştiu dacă trebuie neapărat să ne pregătim de apocalipsă.

În 23 august, Soarele va părăsi zodia Leu, în niciun caz nu se va face frig, dar în tot cazul vom scăpa puţin de aceste energii de foc. 

Astrolog: "Această caniculă a venit de la energii multe de foc conjugate cu tot ce ţine de planul colectiv"

Ideea este că această caniculă a venit de la energii multe de foc conjugate cu tot ce ţine de planul colectiv, motiv pentru care au mai existat în mai multe zone ale globului, însă nu este neapărat acel sentiment de panică pe care eu îl aud de foarte multe ori la televizor, că vine apocalipsa şi va fi din ce în ce mai rău.

Anul acesta este tot ce ne trebuia să ne sperie, în aşa fel încât să se ia măsuri mult mai rapide şi mai conştiente că dacă nu facem ceva pentru Planeta asta nu e bine. A fost anul Bau-Bau cum s-ar spune", a mai spus astrologul Cristina Demetrescu.

Avertizare meteo: Cod portocaliu de caniculă și vijelii în sud-vestul țării

O avertizare meteo de cod de caniculă a fost emisă luni, la ora 10. Meteorologii anunță căldură toridă în sud-vestul țării, dar și vijelii.

Cod galben de caniculă și de disconfort accentuat pentru mare parte din țară, temperaturile vor depăși 35 de grade celsius.

În același timp, a fost emis un cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat pentru cinci județe din vestul și sud-vestul teritoriului. În Arad, Timișoara, Caraș-Severin, Mehedinți și Dolj se vor atinge în jur de 36-38 de grade Celsius.

Cu totul izolat, în sud-vestul Olteniei o să atingem o maximă de 40 de grade Celsius, înregistrată la umbră.

Pe de altă parte, în Carpații Orientali, în Maramureș, dar și în Moldova va ploua torențial și se vor acumula cantități de apă ce izolat vor depăși 30 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, o altă avertizare meteorologică este valabilă pentru mâine, și anume un Cod galben de caniculă pentru mai multe județe din vestul teritoriului, Dolj, Olt și alte județe care vor consemna temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

De mâine, instabilitatea atmosferică accentuată va cuprinde aproape toată țara. Ne așteptăm la vijelii, intensificări ale vântului ce vor depăși 80 de km/h, însoțite de ploi.

×
Subiecte în articol: incendii canicula Cristina Demetrescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close