Antena 3 CNN Life Au fost împreună timp de trei ani! Ce îi face și acum bărbatul fostei iubite e ireal! Fata n-a mai suportat și a făcut totul public!

Au fost împreună timp de trei ani! Ce îi face și acum bărbatul fostei iubite e ireal! Fata n-a mai suportat și a făcut totul public!

Au fost împreună timp de trei ani! Ce îi face și acum bărbatul fostei iubite e ireal! Fata n-a mai suportat și a făcut totul public!
Sursa foto: mirror.co.uk
13 Apr 2017   •   11:04

Toată lumea are un mecanism de adaptare după o despărțire.

O melodie, un parfum sau poate un loc te face să îți aduci aminte de fosta relație. Există o perioadă când ești trist, te simți rău și ai impresia că vei muri singur. Apoi vine ziua când uiți cu totul și nu ai nici măcar resentimente.

Acesta nu este și cazul unui bărbat, care încă îi trimite mesaje fostei lui iubite spunându-i cât de mult o urăște. Potrivit mirror.co.uk, situația durează de trei ani, iar ca să nu uite să îi trimită mesajele, omul și-a programat și o alarmă pentru ai aminti de planul său.

Chiar și după standardele cele mai indulgente acest lucru este excesiv.

Cunoscut ca „Picasso“ în social-media, bărbatul a postat o fotografie pe Twitter cu mesajele pe care le  trimite în mod repetat fostei lui iubite.

Fotografia a stârnit o mulțime de reacții, iar posesorul promite că nu o să renunțe aici.
 

×
Subiecte în articol: mesaje iubita despartire Twitter ura
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close