Antena 3 CNN Life Avalanșă de meme-uri cu prăbușirea Cascadei Bigăr: Imaginile sunt virale pe rețelele de socializare

Avalanșă de meme-uri cu prăbușirea Cascadei Bigăr: Imaginile sunt virale pe rețelele de socializare

Momentul prăbușirii Cascadei Bigăr, din județul Caraș-Severin, a inspirat deja zeci de fotomontaje comice pe rețelele de socializare. Românii creativi au publicat fotografii care mai de care mai amuzante pentru a face haz de necaz, Cascada Bigăr fiind cea mai iubită și vizitată din țara noastră.

Avalanșă de meme-uri cu prăbușirea Cascadei Bigăr: Imaginile sunt virale pe rețelele de socializare
Sursa foto: Alina Pirvan
de Mia Lungu    |    08 Iun 2021   •   16:30

Știrea prăbușirii Cascadei Bigăr a intristat zeci de mii de români, dar și turiști străini. Pe rețelele de socializare, oamenii și-au exprimat regretul față de distrugerea unui obiectiv turistic natural atât de frumos și iubit.

Ca să aducă totuși o notă amuzantă evenimentului regretabil, unii internauți au sugerat că bucata care s-a desprins ar putea fi lipită la loc cu lipici. Alții l-au înfățișat pe fostul președinte Ion Iliescu plângând după obiectivul turistic.

Cascada Bigăr, cea mai frumoasă cascadă din lume, s-a prăbușit

Cascada Bigăr, desemnată cea mai frumoasă din lume, s-a prăbușit, luni, din cauze naturale, potrivit Romsilva.

Aceasta era vizitată de peste 100.000 de turişti, după amenajarea eco-turistică a zonei.

Cascada Bigăr, situată în Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa, s-a prăbuşit, luni, sub propria greutate. Potrivit primelor informaţii, travertinul (piatra din care era formată cascada) s-a desprins din cauza greutăţii.

"Avem, din păcate, și o veste neplăcută Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Național Cheile Nerei - Beușnița, s-a prăbușit astăzi din cauze naturale.

Travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate. Colegii noștri sunt la fața locului, iar zilele următoare vom reveni cu mai multe amănunte și imagini", anunță Regia Nationala a Pădurilor - Romsilva.

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close