Antena 3 CNN Life Avea doar 6 ani când a murit. După 3 zile, mama a găsit asta în sertarul cu ciorapi. A crezut că leșină!

Avea doar 6 ani când a murit. După 3 zile, mama a găsit asta în sertarul cu ciorapi. A crezut că leșină!

Avea doar 6 ani când a murit. După 3 zile, mama a găsit asta în sertarul cu ciorapi. A crezut că leșină!
28 Feb 2017   •   16:04

Elena Desserich a murit la numai 6 ani din cauza unei boli crunte. Ea a suferit de cancer cerebral care i-a fost fatal. Când medicii i-au pus diagnosticul au anunțat și familia că micuța din SUA mai are 135 de zile de trăit. Părinții au decis să îi ascundă fetiței adevărul, însă ea se pare că știa tot și a făcut un lucru minunat pentru părinții ei. 

"Am vrut s-o protejăm, aşa că am decis să nu-i spunem nimic din ce ne frământa... Evident, niciodată nu i-am spus că era pe moarte... Nu am vrut să ne lăsăm conduşi de boală, am vrut să ne concentrăm asupra traiului în familie. În toată această perioadă, am făcut tot ce a vrut Elena", a povestit tatăl micuţei, în lacrimi.

Astfel, cu câteva luni înainte să moară, Elena a început să scrie bileţele pe care le ascundea prin casă. Cu timpul, s-au strâns sute. Majoritatea erau adresate mamei şi tatălui. Cele mai multe erau ascunse în sertarul cu şosete, dar şi prin dulapurile de la bucătărie, în baie, prin cutii, chiar şi printre farfurii.

×
Subiecte în articol: cancer parinti mama zile
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close