Antena 3 CNN Life Avocatul Adrian Cuculis și-a botezat fiul "Lazăr", după 8 luni la terapie intensivă: "El a înviat din morți. Mulți dintre copiii din spital nu au mai ajuns acasă"

Avocatul Adrian Cuculis și-a botezat fiul "Lazăr", după 8 luni la terapie intensivă: "El a înviat din morți. Mulți dintre copiii din spital nu au mai ajuns acasă"

Antena 3 are imagini de la prima mare petrecere mondenă din Capitală, după ridicarea completă a restricțiilor anti-COVID. Avocatul Adrian Cuculis și-a botezat astăzi băiețelul, la vârsta de un an, după ce copilul a trăit luni complite prin spitale, din cauza unor probleme de sănătate.

Avocatul Adrian Cuculis și-a botezat fiul "Lazăr", după 8 luni la terapie intensivă: "El a înviat din morți. Mulți dintre copiii din spital nu au mai ajuns acasă"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    16 Apr 2022   •   16:13

După 8 luni, fiul lui Adrian Cuculis s-a întors acasă la surioara lui geamănă. Amândoi sărbătoresc astăzi un an de viață. Băiețelul a fost botezat chiar astăzi, sora lui fiind botezată în urmă cu câteva luni.

Petrecerea are loc pe malul lacului Snagov. Oamenii au venit să celebreze împreună momente speciale pentru băiatul familiei Cuculis, Luca Lazăr, care a luptat cu un virus luat din spital.

"Povestea lui Luca este povestea mai multor copilași. A luat acea infecție din spital. Foarte mulți dintre "colegii" lui din spital, nu au mai plecat acasă. Noi în mod miraculos am reușit să îl luăm acasă. Să știe toată lumea că el este foarte puternic. El a avut probleme cu plămânii. 

Astăzi i-am sărbătorit botezul și ziua de naștere, pentru că amândoi gemenii au împlinit un an.

Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună (n.r. cu numele de Lazăr), pentru că el reamente a înviat din morți", a povestit avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adrian Cuculis terapie intensiva fiul
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close