Antena 3 CNN Life Un bărbat vinde pe internet flacoane cu cenușa mamei sale. Prețul cerut pe un recipient: "Nu îmi retrăiesc trauma gratuit"

Un bărbat vinde pe internet flacoane cu cenușa mamei sale. Prețul cerut pe un recipient: "Nu îmi retrăiesc trauma gratuit"

Un creator de conținut a descoperit că un bărbat vindea flacoane cu cenușa mamei sale pe o platformă socială.

Un bărbat vinde pe internet flacoane cu cenușa mamei sale. Prețul cerut pe un recipient: "Nu îmi retrăiesc trauma gratuit"
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    13 Oct 2023   •   13:48

Doi creatori de conținut au urmărit și au cumpărat o urnă cu cenușa umană după ce au aflat că era de vânzare pe Facebook Marketplace.

Mark și Lauren Eliza au cumpărat un flacon de 30 de dolari cu rămășițe umane și au scris despre asta în postările lor.

Mark, care administrează contul TikTok Marketplace Finds, a văzut anunțul care oferea spre vânzare cenușa în porțiuni.

În anunț se preciza că cenușa aparținea mamei vânzătorului, care oferea și "istoria din spatele anunțului" pentru 5 dolari. "Nu îmi retrăiesc trauma gratuit", a explicat acesta.

Mark, al cărui cont este dedicat lucrurilor ciudate pe care le găsește pe Facebook Marketplace, a fost la început neliniștit de idee: "Dacă aș vinde cenușa mamei mele, ea ar reveni din lumea celor morți și mi-ar da una peste cap."

"Unde e anunțul, trimite-mi anunțul! Vreau să cumpăr, și vreau să plătesc și cei 5 dolari în plus pentru povestea dramatică din spatele acestuia. Cine își vinde cenușa mamei pe Facebook Marketplace?", a spus Lauren Eliza într-un TikTok care a strâns peste 500.000 de vizualizări.

Ea a adăugat că era "destul de sigură" că este legal să vinzi cenușa cuiva.

Întradevăr, în SUA nu există nicio lege federală care să interzică vânzarea resturilor umane, scrie insider.com.

"Oricum, tot ceea ce era dăunător a fost ars," a spus ea. "Dar nu vezi în fiecare zi pe cineva încercând să-și vândă mama în flacoane de sticlă pe Facebook Marketplace."

Cum a ajuns bărbatul să vândă cenușa mamei sale

Mark a postat un interviu cu vânzătorul, un bărbat numit Chris Brown. Acesta din urmă a explicat că nu avea o relație foarte bună cu mama sa și prezența ei îl făcea să se simtă "nervos."

A spus că se gândea la ce să facă cu rămășițele ei: "Să o arunc pur și simplu la gunoi? Să o deversez în toaletă? Nu știu, niciuna dintre variantele acestea nu mi-a adus pace. Am postat pur și simplu pe Facebook să văd cum va merge, și a explodat", a adăugat el.

Mark a spus că a citit povestea din spate, iar varianta scurtă era că mama lui Brown a fost o femeie "uimitoare", dar a ajuns să fie abuzivă cu Brown.

"Am fost supus la mult abuz psihic," a spus Brown, și multă "manipulare" și puțin "abuz fizic."

Brown a spus că s-a simțit eliberat prin vânzarea cenușei mamei sale.

"Toată lumea spune mereu că ar trebui să iertăm pe cei morți pentru că sunt morți", a spus el.

"Ea nu a încercat niciodată să repare lucrurile când era în viață."

×
Subiecte în articol: pret cenusa mama vinde flacoane internet
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close