Antena 3 CNN Life Bărbatul salvat de o dronă. Fară această tehnologie, ar fi murit cu siguranță

Bărbatul salvat de o dronă. Fară această tehnologie, ar fi murit cu siguranță

Bărbatul salvat de o dronă. Fară această tehnologie, ar fi murit cu siguranță
22 Iun 2018   •   13:47

Soția unui om dispărut, care a fost localizat de o dronă a poliției, aflat până la genunchi în noroi, a spus că este "un miracol" că soțul ei a fost găsit în viață. 

O căutare largă a fost lansată pentru Peter Pugh în vârstă de 75 de ani, din Brancaster, Norfolk, după ce acesta a dispărut în urmă unei plimbări pe plajă sambătă la ora 17:10. 

Pugh a fost văzut duminică într-un pârau murdar de la Titchwell Marshes prin intermediul dronei. iar poliția a declarat că tehnologia a fost cheia operațiunii lor de salvare. Soția domnului Pugh, Felicity, a declarat că soțul ei, care era în spital cu hipotermie, a fost "ușor uluit" de ceea ce s-a întâmplat. Ea a spus că nu are decât cuvinte de laudă pentru "minunatele" servicii de urgență implicate în găsirea soțului.

Sergentul Alex Bucher de la Norfolk Constabulary a declarat: "Nu există nici o indoială că fără dronă nu l-am fi putut localiza în timp util.” "Drona poliției ne permite să căutăm în zone dificil de accesat și în locuri în care un elicopter nu ar putea ajunge", a adăugat acesta. 

Căutarea lui Pugh a implicat 50 de persoane, elicopterul poliției, poliția de coastă HM și o barcă de salvare de la Wells. Bărbatul a fost scos din pârâul noroios și i s-a acordat primul ajutor până când elicopterul de coastă a ajuns la acesta la ora 15:38. 

Sursă: BBC 
  

×
Subiecte în articol: barbat disparut drona
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close