x close

Bolile care trec mai repede dacă nu iei medicamente

20 Mar 2018   •   10:59
Bolile care trec mai repede dacă nu iei medicamente Foto: Pixabay.com

Unele boli “grele” trec mai repede dacă nu sunt tratate în mod tradiţional.

DEPRESIA.Când sunt puși faţă în faţă cu un pacient depresiv, cei mai mulţi medici se grăbesc să-i prescrie un pumn de pastille, adesea nocive pentru alte organe precum ficatul și stamacul. Studiile arată că gândurile depresive dispar și fără chimicale, cu ajutorul terapiei prin lumină sau a unui regim de viaţă care să stopeze cauza nemulţumirilor. O vacanţă prelungită, departe de computer și agitaţia orașului sau ceaiurile din plante băute cu regularitate pot face mai mult bine decât unele medicamente, informează doctorulzilei.ro.

DURERILE DE SPATE. În aceeași categorie intră și durerile de spate, despre care cercetătorii japonezi cred că trec mai repede prin exerciţii fizice. Extrem de eficient este pillates-ul, o formă de mișcare inventată de un sportiv care se accidentase la coloană, dar care astăzi a ajuns popular și printre cei sănătoși datorită efectului de “alungire” a mușchilor.

OBEZITATEA. nu “trece” cu pilule, nici chiar recomandate de medic, fiindcă nu pot înlocui obiceiurile sănătoase și, pe termenul lung, își pierd efectul. Ceea ce funcţionează cu adevărat sunt tradiţionalele dieta și sportul.

Citeşte mai multe despre:

boli medicamente depresie dureri spate obezitate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati