Antena 3 CNN Life Bruce Willis, moment inedit alături de fiica sa cea mică: Imaginile au ajuns virale

Bruce Willis, moment inedit alături de fiica sa cea mică: Imaginile au ajuns virale

Pe marile ecrane ne-a obişnuit cu roluri de dur, în viaţa personală este însă un personaj blând, mai ales când vine vorba de fetele lui. Bruce Willis a fost filmat de soţie în timp ce îşi învaţă fiica cea mică cum să se pună la adăpost de ţurţurii de gheaţă. Imaginile au ajuns virale în mediul online.

Bruce Willis, moment inedit alături de fiica sa cea mică: Imaginile au ajuns virale
de Mia Lungu    |    09 Feb 2021   •   09:30

Vedeta din "Greu de ucis" îi explică fiicei sale că este mai bine să scape de bucăţile ascuţite de gheaţă, pentru că atunci când încep să se topească, există riscul să se rupă şi să rănească pe cineva.

În vârstă de 65 de ani, Bruce Willis a stat în pandemiei si cu fetele mari pe care le are cu prima sa soţie, Demi Moore, şi cu cele două fiice pe care le are cu actuala soţie, Emma Heming Willis.

Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie după ce a refuzat să poarte mască de protecție

Actorul din Die Hard a fost criticat dur în mediul online, în luna ianuarie, după ce a fost fotografiat cum a intrat şi a ieşit dintr-o farmacie din Los Angeles fără să aibă faţa acoperită.

Când un angajat al magazinului s-a apropiat de actor cerându-i să își acopere fața cu bandana verde pe care o purta la gât, Bruce i-a aruncat o privire „nemulțumită” și a ieșit din magazin fără să cumpere nimic, potrivit eonline.com.

Vedeta de 65 de ani a declarat ulterior pentru revista People că "A fost o eroare de judecată. Rămâneţi în siguranţă şi haideţi să continuăm să purtăm masca."

×
Subiecte în articol: Bruce Willis viral
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close