Antena 3 CNN Life Câine Amstaff filmat în timp ce își salvează prietenul de la moarte, după ce a căzut într-o piscină

Câine Amstaff filmat în timp ce își salvează prietenul de la moarte, după ce a căzut într-o piscină

Un câine de talie mare din rasa Amstaff terier a fost filmat în timp ce își salvează prietenul, un câine din rasa Yorkshire, care era gata să se înece într-o piscină.

Câine Amstaff filmat în timp ce își salvează prietenul de la moarte, după ce a căzut într-o piscină
Sursa foto: Screenshot
de Ruxandra Rădulescu    |    20 Apr 2021   •   14:21

O cățelușă din rasa Amstaff, în vârstă de 7 ani, pe nume Jessie, din Boksburg City, Africa de Sud a devenit o adevărată eroină.

Camerele de supraveghere ale reședinței unde se afla, au surprins momentul în care cățelușa îl salvează pe bătrânul ei prieten ei canin, Chucky, un cățel din rasa Yorshire, în vârstă de 13 ani.

Filmarea îl arată pe câinele de talie mică Chucky, cum alunecă în psicină și se zbate cu disperare să se țină la suprafața apei.

În acest moment cățelușa Jessie devine foarte agitată și se plimbă în jurul piscinei ca și cum ar căuta o soluție pentru aș-i salva prietenul.

Cățelușa Amstaff a încercat peste 30 de minute să-și salveze prietenul

Se poate vedea cum timp de 34 de minute, Jessie încearcă de nenumărate ori, să îl scoată pe bătrânul cățeluș Chucky din piscină.

Chiar atunci când puterile încep să o părăsească, Jessie nu renunță, și într-un sfârșit, reușește să îl tragă afară din piscină pe bâtrânul câine, și să îl salveze de la o moarte sigură. 

Deși rasa Amstaff din care face parte Jessie este considerată a fi una extrem de agresivă, această întâmplare spulberă prejudecățile și arată compasiunea animalelor față de propria specie în ciuda diferențelor evidente.

 

×
Subiecte în articol: caine Amstaff
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close