Antena 3 CNN Life Când spui "te iubesc" pentru prima dată. Află când e momentul ideal

Când spui "te iubesc" pentru prima dată. Află când e momentul ideal

Când spui "te iubesc" pentru prima dată. Află când e momentul ideal
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Mar 2018   •   23:01

Cand incepem o relatie, mintea ne este invadata de sentimente coplesitoare, de fluturii nestaviliti si de emotii puternice fata de persoana speciala de langa noi. Asa stim ca suntem indragostiti, lumea intreaga e a noastra si nimic din jur nu mai conteaza.

Incet, incet, relatia avanseaza, iar tu te refamiliarizezi cu acele dileme care apar alaturi de orice nou inceput.

Sa ii spun eu primul "Te iubesc" sau sa astept sa imi zica el? Indiferent de cat de cerebral esti, daca acest gand ti s-a nazarit in cap, cu greu mai scapi de el.

Din pacate, nu exista un raspuns corect la intrebarea "Cand spui te iubesc?", intrucat depinde de persoanele in discutie, de programarea lor emotionala si de cat de pregatiti sunt pentru o relatie serioasa.

Ca sa nu il tii pe "Te iubesc" pe varful limbii si sa te trezesti intr-o buna zi ca vrea sa iasa fortat printre buze, ne-am gandit sa iti venim in ajutor si sa iti oferim cateva sugestii privind cel mai bun moment in care sa spui "Te iubesc".

In primul rand, asigura-te ca ceea ce simti este, intr-adevar, dragoste. Pentru a nu te lasa indusa in eroare, fii sincer cu tine si raspunde onest la urmatoarele intrebari: Ai fluturi in stomac de fiecare data cand il vezi sau te gandesti la el? Chiar iti este dor de el cand nu il vezi o zi sau doua? Simti aceste trairi puternice si in absenta lui sau doar cand este in preajma ta? Daca raspunzi afirmativ la intrebarile de mai sus, atunci esti in masura sa spui ca esti pe punctul de a dezvolta trairi cu adevarat puternice si durabile, informeaza one.ro.

Clipa in care ii spui pentru prima data "te iubesc" trebuie sa fie una memorabila, fiind cea care marcheaza o alta etapa in evolutia relatiei voastre. Drept pentru care trebuie sa alegi momentul potrivit, in care aceste cuvinte chiar sa insemne ceva.

Cel mai bun scenariu este ca in acel context emotionant si el sa iti raspunda cu aceleasi cuvinte. Daca nu o face, nu intra in panica! Mai mult decat sigur are nevoie de timp pentru a constientiza ca i-ai spus "te iubesc" si pentru a-si face curaj sa raspunda conform asteptarilor tale.

×
Subiecte în articol: moment relatie partener
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close