Cântărea o jumătate de tonă, dar a schimbat ceva în viața ei. Cum a reușit să slăbească cea mai grasă femeie din lume

20 Apr 2017   •   16:40
Cântărea o jumătate de tonă, dar a schimbat ceva în viața ei. Cum a reușit să slăbească cea mai grasă femeie din lume Foto: Twitter/ Dr Muffi Lakdawala‏

Eman Ahmed, din Egipt, era cea mai grasă femeie din lume. După ce a suferit o operație bariatrică în India a ajuns să cântărească 250 de kilograme, jumătate din greutatea pe care o avea înainte de intervenția chirurgicală.

Potrivit libertatea.ro, femeia a fost transportată în luna ianuarie în India, cu ajutorul unui avion cargo, deoarece nu era altă modalitate să fie transportată în siguranță. Acolo, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale salvatoare, care a ajutat-o să piardă jumătate din greutatea ei inițială.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, poate să stea acum în picioare și încape într-un scaun cu rotile. Înainte să fie operată, Eman Ahmed își petrecea zilele întinsă în pat.

Ea nu mai ieșise din camera ei de mai bine de 25 de ani. Doctorul ei din India a afirmat, într-o declarație, că aceasta continuă să piardă rapid în greutate. El a subliniat că Eman a suferit un atac cerebral atunci când era încă un copil, iar de atunci a început să ia serios în greutate.

x close