Antena 3 CNN Life Care este secretul fericirii. 7 reguli pentru a avea o viață frumoasă

Care este secretul fericirii. 7 reguli pentru a avea o viață frumoasă

Care este secretul fericirii. 7 reguli pentru a avea o viață frumoasă
Sursa foto: Pixabay.com
11 Apr 2017   •   15:26

Fericirea este peste tot și în toate. Trebuie doar să înveți să o simți și să îi faci loc în viața ta. Potrivit One.ro, nu există un tabel de valori care să te înveţe cum să fii fericit, însă dacă respecți câteva reguli, îți poți înfrumuseța viața. 

Fiecare zi este o şansă pe care o primeşti de la Univers -  doar faptul de a te trezi şi de a avea în faţă o nouă zi este o şansă, șansa de a fi fericit, de a realiza ceva pentru tine sau pentru cei din jur. Depinde doar de tine dacă vrei să vezi oportunităţi sau drame, dacă vrei sa vezi frumosul sau urâtul, dacă vrei să îţi întuneci gândurile sau daca vrei să le luminezi.


Gândeşte-te la tine ca la cel mai frumos om pe care îl cunoşti - percepţia pe care o ai asupra ta se vede şi se simte. În loc să te critici, mai bine lucrează la lucrurile care îţi displac şi fă o schimbare în viaţa ta astăzi, nu mâine, nu anul viitor. 

Înceteaza să crezi că alţii au vieţi mai frumoase decât a ta - reţelele de socializare sunt pline de poze perfecte din locuri perfecte, cu haine perfecte, cu mâncarea perfectă, cu familia perfectă şi lista continuă. Perfecţiunea este precum fata morgana, ea nu există, este vorba doar despre percepţie. 

Iubește-te - oricât de narcisist sună, asta trebuie să faci. Întotdeauna o să existe oameni mai frumoşi decât tine, oameni mai deştepti decât tine, oameni mai bogaţi decât tine, dar tu cu tine o să fii mereu, dacă atunci când te priveşti în oglindă nu faci altceva decât să te critici nu o să laşi nimic bun să intre în viaţa ta. Suntem exact ca un magnet care atrage ceea ce are. 
 
Alege cu grijă oamenii din jurul tău - Nu lăsa în viaţa ta oameni care nu te ridică, oameni care nu te fac să zâmbeşti, oameni care nu te fac să simţi că tu contezi. Fii alături de oameni care te fac să vezi viaţa în culorile tale preferate.

Învaţă să te bucuri de lucrurile mici - la finalul zilei îţi rămân amintirile, nu rochia pe care poate nu ţi-ai permis-o. Îţi rămân în minte clipele şi oamenii, iar dacă astăzi ai zâmbit şi ai reuşit să smulgi un zâmbet este o zi câştigată. 

Fă o faptă bună - spune un mulţumesc, fii un sprijin pentru cineva. Nu te costă nimic. Învaţă să faci bine şi cu siguranţă asta o să atragi. Dacă tu nu oferi, niciodată nu o să primeşti. Viaţa este un echilibru perfect. Ea se inclină exact unde o să pui tu mai mult.

×
Subiecte în articol: reguli secret fericire viaţa
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close