Antena 3 CNN Life Doi căţei din rasa Chihuahua, dresați să danseze pe ritmuri latino, virali pe internet

Doi căţei din rasa Chihuahua, dresați să danseze pe ritmuri latino, virali pe internet

Au o energie inepuizabilă şi simt ritmul. Vorbim despre dansatori cu un talent înnăscut, doi căţei din rasa Chihuahua pe care stăpânii i-au dresat să danseze pe muzică latino.

Doi căţei din rasa Chihuahua, dresați să danseze pe ritmuri latino, virali pe internet
Sursa foto: TikTok
de Andreea Cigolea    |    Alexandra Cojoianu    |    29 Ian 2023   •   18:32

Cei doi Chihuahua au ajuns vedete în mediul online.

Am văzut de-a lungul timpului câini în diverse ipostaze amuzante, de la câini care vorbesc, până la câini care fac curat, spală sau chiar se dau cu skate-ul.

Dar rareori am văzut câini care să danseze şi să arate şi bine în timp ce țin ritmul.

Nonșalanță cu care acest Chihuaua dansează ne aduce aminte de cei mai talentați maeștri în domeniu. Iată imaginile care demonstreză că un cățel talentat poate să predea lecţii de latino oricând, chiar şi oamenilor.

Citește și: Cățeii reginei erau tovarășii ei iubiți. Ce se va întâmpla cu ei acum?

Care sunt dansurile latino

Dansurile latine sunt cunoscute pentru pașii vii, senzuali și legăturile puternice dintre parteneri. Aceste dansuri incitante, pline de senzualitate care au cucerit rapid o lume întreagă și ale căror ritmuri se aud pretutindeni, sunt ușor de învățat. 

Cu un caracter, stil, total diferit de cel al dansurilor standard, dansurile latino exprimă forță, și cel mai important, sentiment. O altă carasteristică ce diferențiază dansurile latino de alte stiluri de dans este mișcarea șoldurilor care acompaniază pașii.

Examplele de dansuri de societate latino includ cha-cha-cha, rumba, samba, salsa, mambo, danza, merengue, tumba, bachata, bomba, plena, paso doble and bolero. Unii specialiști consideră tango-ul și tango-ul argentinian ca facând parte din această listă.

Dansurile Latino Internaționale din cadrul dansurilor sportive, recunoscute de Consiliul Mondial al Dansului (World Dance Council), Federația Mondială de Dans Sportiv (World DanceSport Federation), IDSA și IDU sunt Cha Cha, Samba, Rumba, Paso Doble și Jive.

×
Subiecte în articol: Chihuahua dans latino
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close