Antena 3 CNN Life Cazul unei femei care a fost blestemată de mamă. Ce s-a întâmplat l-a șocat și pe părintele Cleopa

Cazul unei femei care a fost blestemată de mamă. Ce s-a întâmplat l-a șocat și pe părintele Cleopa

Cazul unei femei care a fost blestemată de mamă. Ce s-a întâmplat l-a șocat și pe părintele Cleopa
21 Noi 2018   •   23:40

Blestemul de mama este unul dintre cele mai puternice blesteme.

Parintele Cleopa, unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici ai Romaniei, a vorbit in timpul vietii despre cat de puternic este acest blestem.

"Binecuvantarea parintilor intareste casele fiilor, iar blestemul maicii zdruncina si temeliile”. Este unul dintre cantecele care se canta la nunta, în biserica. Pentru ca ea este cea care face cea mai mare jertfa crescand copiii si ocrotindu-i chiar si cu pretul vietii ei, mama ”are cea mai mare trecere la Dumnezeu", spunea parintele Cleopa.

Acesta a mai vorbit si despre o tanara care si-a lovit mama, iar aceasta a blestemat-o. Singura sa sansa este sa fie dezlegata de catre un arhiereu.

”Mariuta, dragul mamei, sa nu mai putrezeasca mainile tale! A blestemat-o biata mama. Si a murit mama si, dupa un an, a murit si Mariuta. Dar ea nu s-a dus la un duhnovnic s-o dezlege, nici de la mama-sa n-a cerut iertare.

Si acum Mariuta sta de treizeci de ani in groapa si mainile stau neputrede si sufletul ei arde în focul cel vesnic, in cuptoarele iadului. Ea sta in iad pana putrezesc mainile ei. Cei care au lovit pe tatal sau pe mama lor, cu care madular au lovit, acela nu putrezeste”.

×
Subiecte în articol: parintele cleopa
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close