Antena 3 CNN Life Ce culori să pui pe tine ca să ai noroc maxim în fiecare zi a săptămânii

Ce culori să pui pe tine ca să ai noroc maxim în fiecare zi a săptămânii

Ce culori să pui pe tine ca să ai noroc maxim în fiecare zi a săptămânii
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Sep 2015   •   10:23

Culorile ne influenteaza viata de zi cu zi mai mult decat ne imaginam. Nu debeaga exista terapia cromatica si nu degeaba au aparut expresiile precum “verde de invidie” sau “negru de suparare”. Insa, tocmai datorita influentei culorilor, ne putem spori sansele de noroc in fiecare zi a saptamanii purtand anumite nuante!

Traim intr-o lume plina de culoare si multi dintre noi chiar visam in culori. De altfel, majoritatea culorilor este asociata cu trairi si sentimente arhetipale, putand astfel sa ne influenteze starea fizica si psihica. Daca descoperim care sunt culorile care ne influenteaza pozitiv, ne putem spori sansele de noroc, de bine in fiecare zi a saptamanii.

LUNI


Albul este culoarea zilei de luni. Desi unele persoane aleg sa-si inceapa saptamana in forta cromatica, facand uz de culori tari, iar altele aleg nuante inchise in semn de nemultumire ca a inceput o noua saptamana de munca, toti ar trebui sa purtam un obiect alb in ziua de luni.

 Albul este asociat cu puritatea, cu ideea de intregire si de sacru, dar si de calm, iar in zilele de luni avem nevoie de toate acestea pentru ca trecere din weekend catre mijlocul saptamanii sa fie graduala.

 Luni, o zi neplacuta pentru multi dintre noi, trebuie sa ne construim mediul inconjurator si, bineinteles, tinuta astfel incat sa ne menajam cat mai mult. O camasa, o pereche de pantaloni, un sal, o vesta sau un set de bijuterii albe sunt optiuni ideale pentru ziua de luni pentru ca ne potenteaza starea de calm, de serenitate de care toti avem nevoie in prima zi a saptamanii pentru a trece lejer prin ea.

Continuarea pe Lyla.ro

 

×
Subiecte în articol: culori haine imbracaminte
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close