Antena 3 Life Ce înseamnă când visezi bani, interpretarea visului cu Mihai Voropchievici

Ce înseamnă când visezi bani, interpretarea visului cu Mihai Voropchievici

de Redacția Antena 3    |    27 Iun 2020   •   22:51
Ce înseamnă când visezi bani, interpretarea visului cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat ce înseamnă când visezi bani, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Interpretarea viselor ne pot ajuta, în general, să înțelegem acele semnale pe care subconștientul vrea să ni le transmită.

"În general, pe traducerea veche a visului de bani, și mai ales când visam bănuți, mărunțiș, a doua zi automat trebuia să mă cert cu cineva. Tot ce era mărunțiș înseamna vorbe care trebuiau date.

Filosofii de acum și psihologii de acum spun că e cu totul altă poveste și că vei avea parte de bucurii sau oportunități la care nu te aștepți", a explicat Mihai Voropchievici.

În cazul viselor în care banii au o valoare mult mai mare, semnificația arată că veștile sunt bune.

"Dacă banii sunt de valoare, monede vechi sau rare sau chiar de argint, înseamnă o sumă de bani care ți se va restitui. Probabil că ai o datorie mai veche.

Când visezi bani moșteniți deja mintea ta lucrează, se gândește pe rezultate de fericire. Spune că în principiu poți avea parte de un câștig financiar", a precizat numerologul.

Ce înseamnă când visezi că dai bani sau donezi

"Când visezi bani pe care îi dăruiești cuiva, e aceeași poveste. Să ai grijă ce cuvinte spui și cum poți să deranjezi pe cineva.

Dar dacă visezi că donezi bani, ceva caritabil, o problemă socială, trebuie să te auto-evaluezi. Să îți dai seama cine eșt de fapt, ce vrei, ce gândești.

Că tu te gândești că să fii bogat ca să faci așa ceva. Deci gândurile tale sunt de îmbogățire", a explicat Mihai Voropchievici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close