Antena 3 CNN Life Ce remedii să ai în casă în zilele libere de Sărbători

Ce remedii să ai în casă în zilele libere de Sărbători

Ce remedii să ai în casă în zilele libere de Sărbători
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Dec 2018   •   17:35

Farmaciile vor fi închise, dar urgențele medicale nu vor înceta să apară. Află ce remedii să ai în casă în zilele libere de Sărbători. Astfel, problemele de sănătate să nu te vor lua pe nepregătite.

Bicarbonat de sodiu combate arsurile gastrice - Tratează hiperaciditatea gastrică, arsurile stomacale și balonările. Majoritatea alimentelor pe bază de proteină animală sau cu un conținut ridicat de grăsimi produc aciditate. 

Busuioc - Ajută la tratarea guturaiului, a bronșitei acute și cronice, febrei, colicilor intestinale, balonărilor. Stimulează digestia. Este, totodată, un adevărat antiseptic intestinal, util în toxinfecții alimentare. Calmează durerile abdominale și favorizează evacuarea gazelor intestinale. Se poate consuma ca atare, proaspăt sau uscat, în mâncăruri și salate. 

Cuișoare - Pot fi utile pentru a trata durerile de dinți. Pune puțin ulei de cuișoare pe o bucățică de vată și freacă cu el gingiile, dinții sau măselele dureroase. Mai poți mesteca pe partea pe care nu te doare cuișoare. Au efect anestezic, potrivit libertateapentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: remedii sărbători Crăciun
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close