Antena 3 CNN Life Ce să porţi când eşti invitată la o nuntă

Ce să porţi când eşti invitată la o nuntă

Ce să porţi când eşti invitată la o nuntă
Sursa foto: Foto: heartworkorg.com
18 Sep 2015   •   15:39
Clickpentrufemei.ro îţi propune câteva modele de rochii de purtat atunci când eşti invitată la o nuntă şi îţi dă câteva sfaturi din categoria AŞA NU!:

Albul este culoarea miresei, deci încearcă să eviți nuanțele de alb și ivory, doar dacă la această nuntă nu se impune un cod de vestimentație, de exemplu, toți invitații să fie îmbracați în alb.

Dacă nu ții cont de aceste reguli nescrise, poți atrage priviri critice pe totată durata evenimentului.

Evită rochiile scurte Dimensiunea unei rochii este foarte importantă, de aceea este bine să nu optezi pentru rochii scurte. Nu sunt potrivite pentru un eveniment unde orice ținută trebuie să respecte următoarele condiții: să fie elegante, rafinate și de bun-gust, nu ostentative.

Nu încărca ținuta cu accesorii
Fie că este vorba despre bijuterii, genți, pălării, mănuși, curele sau coliere supradimensionate, încearcă să nu încarci ținuta cu acesorii.

Dacă rochia are un imprimeu tip animal print și o accesorizezi cu bijuterii, de exemplu, cu brățară, cercei, colier și vreo două inele cu pietre, rezultatul va fi garantat unul dezastruos.

Mizează pe accesorii asortate și cât mai puține, dacă rochia are detalii care atrag atenția, cum sunt paietele, pietricelele, aplicațiile din dantelă.
Continuarea pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: nunta
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close