Ce se întâmplă cu oamenii care beau cafeaua fără zahăr. Sigur nu te așteptai la acest lucru

16 Mar 2018   •   21:25
Ce se întâmplă cu oamenii care beau cafeaua fără zahăr. Sigur nu te așteptai la acest lucru Foto: Pixabay.com

Un studiu realizat de cercetătorii austrieci i-au pus pe consumatorii de cafea pe gânduri. Oamenii de știință de la Universitatea din Innsbruck au ajuns la concluzia că persoanele care beau cafea fără zahăr sau alți îndulcitori  au mari șanse să devină psihopați.

În fapt, oamenii de știință nu au studiat neapărat cafeaua fără zahăr, ci băuturile cu gust amar în general. Conform acestora, persoanele care le consumă au trăsături de sociopați.

Cercetarea confirmă ceea ce se descoperise anterior despre astfel de lichide și anume că ”preferința unei persoane pentru un produs cu gust amar este asociată cu trăsături de personalitate negative, având legături cu manifestări rutiniere de sadism și psihopatie”. Așadar, austriecii, extrapolând rezultatele studiului, au ajuns la concluzia că preferința pentru gustul amar al cafelei ne demonstrează că avem mari șanse să devenim psihopați.

Nu se face însă aici deosebirea de persoanele care consumă această băutură fără zahăr, din simplul motiv că vor să slăbească sau că au renunțat la zahăr pentru a avea un organism mai sănătos, informează unica.ro.

În continuare, experții austrieci susțin că vor să analizeze o legătură directă între cafea neagră, în special și comportamentele sociopate.

x close