Antena 3 CNN Life Ce trebuie să faci pentru a atrage banii ca un magnet. Cele mai importante obiceiuri

Ce trebuie să faci pentru a atrage banii ca un magnet. Cele mai importante obiceiuri

Oamenii au fost preocupați încă din cele mai vechi timpuri să aibă bunăstare și să nu ducă nicio clipă grija zilei de mâine. Au exista mereu o multitudine de ritualuri, tot felul de obiceiuri mai simple sa mai complexe care, pe lângă munca cea de toate zilele, să atragă bogăția.

Ce trebuie să faci pentru a atrage banii ca un magnet. Cele mai importante obiceiuri
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    16 Iul 2020   •   18:03

Ce trebuie să faci pentru sporul casei

Unii oameni cu frică de Dumnezu sunt convinși că bunăstare lor va veni tot de la Cel de Sus, așa că vor strecura câțiva bănuți din puținul lui în cutia milei, convinși fiind că Dumnezeu le răsplăti gestul înmiit.

Cele mai importante superstiții care aduc bani

Mulți oameni respectă cu sfințenie regula care spune că nu e bine să dai bani de luni, din prima zi a Noului An sau în anumite zile ale unor sfinți importanți. Alții au grijă ca modul în care sunt aranjate obiectele prin casă să le aducă prosperitatea. Și nu este vorba doar despre feng-shui, ci și despre obiceiurile care ne-au rămas din străbuni. Plita, soba, vatra erau dătătoare de hrană, așa că și-au căpătat renumele de simboluri ale bunăstării familiei.

Pentru a aduce sporul casei, acestea trebuie poziționate cu fața spre centrul căminului, niciodată înspre ușă, fereastră ori sursa de apă. Când colțurile fiecărei încăperi din casă sunt libere, aerisite, fără niciun obiect care să le încarce, norocul își face loc acolo.

Unii țin o monedă lângă prag, în casă, așa încât cine îi vizitează să pășească peste ea. Cu același scop poți folosi o figurină broscuță, lângă ușă, ca să atragă banii.

Dacă vrei să atragi bogăția în casa ta, nu bate covoarele, nu duce gunoiul din casă și nu întinde rufele după asfințit, căci alungi sporul la bani. Nu ține niciodată mătura cu coada în sus, ci întotdeauna invers. Ține plante verzi în casă, dar aruncă-le imediat ce se usucă. Și poartă mereu la tine o monedă găurită!

×
Subiecte în articol: bani sporul casei

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close