Antena 3 CNN Life Ce nu trebuie să mai consumi dacă vrei să scapi de burtă

Ce nu trebuie să mai consumi dacă vrei să scapi de burtă

Ce nu trebuie să mai consumi dacă vrei să scapi de burtă
Sursa foto: Foto: Pixabay
07 Ian 2019   •   13:53

Un abdomen plat, fără urmă de colăcei, este visul oricărei femei. Dacă te-ai hotărât să începi o dietă din această primăvară sau pur și simplu vrei să mai pierzi din kilograme făcând sport, primul pas pe care trebuie să îl faci este să elimini din meniu acest aliment.

Se pare că anumite ingrediente ne îngrașă fără să ne dăm seama, deși nu le consumăm în cantități mari. Reacțiile pe care acestea le produc în corpul nostru duc de cele mai multe ori la acumularea de grăsimi în zonele de care ne simțim atât de jenate, inclusiv în zona abdomenului.

Este foarte important să știm ce tip de carbohidrați consumăm, deoarece nu toți sunt creați la fel. O parte dintre aceștia îți dau energie, vitamine și minerale și sunt o sursă importantă de fibre. Ușor de recunoscut, aceștia se găsesc în alimentele care nu sunt gătite sau procesate.

Pe de altă parte, carbohidrații procesați nu se găsesc în alimente întregi, naturale, nu conțin fibre și abundă în zahăr.

Așadar, trebuie să elimini carbohidrații procesați din dietă dacă vrei să scapi de burtă și de grăsimea nedorită din organism. Un studiu din 2007 a ajuns la concluzia că persoanele care obișnuiesc să mănânce zilnic astfel de carbohidrați sunt mai predispuse să dezvolte boli de inimă sau de piele, cancer, obezitate și diabet, scrie divahair.ro.

×
Subiecte în articol: consum burta
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close