Antena 3 CNN Life Cea mai scumpă mască de protecție din lume! Este decorată cu 3.600 de diamante, iar prețul întrece orice imaginație

Cea mai scumpă mască de protecție din lume! Este decorată cu 3.600 de diamante, iar prețul întrece orice imaginație

O companie israeliană a creat cea mai scumpă mască de protecție din lume, care este decorată cu 3.600 de diamante albe și negre și se vinde pentru fabuloasa sumă de 1,5 milioane de dolari. Accesoriul are filtre de înaltă protecţie N99 și promite să protejeze purtătorul împotriva virusului ucigaș.

Cea mai scumpă mască de protecție din lume! Este decorată cu 3.600 de diamante, iar prețul întrece orice imaginație
Sursa foto: Pexels
de Diana Dragotescu    |    11 Aug 2020   •   23:00

Măștile unicat, cu diferite modele și culori, sunt din ce în ce mai căutate în contexul pandemiei de coronavirus. Un businessman din America s-a hotârât să ducă trendul la un cu totul alt nivel și a căutat cea mai scumpă mască din lume, care vine la prețul piperat de 1.5 milioane de dolari. 

Maca din aur de 18k și 3.600 de diamante 

Accesoriul este făcut din aur de 18 karate și este decorat cu nu mai puţin de 3.600 de diamante albe şi negre. Compania israeliană care îndeplineşte dorinţa omului de afaceri excentric are termen pentru a o finaliza până la finalul anului.

„Personal, nu aş purta o astfel de mască. Nu poţi cumpăra orice cu banii, dar dacă îţi pot cumpăra o mască foarte scumpă COVID-19, iar omul vrea să o poarte şi să primească atenţie, ar trebui să fie fericit cu asta”, a declarat Isaac Levy, designer şi deţinător al companiei.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: mască scumpă diamante
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close