Antena 3 CNN Life Cel mai bine păstrate secrete ale H&M. Ce dezvăluiri a făcut un fost angajat

Cel mai bine păstrate secrete ale H&M. Ce dezvăluiri a făcut un fost angajat

Cel mai bine păstrate secrete ale H&M. Ce dezvăluiri a făcut un fost angajat
19 Apr 2017   •   11:26

O tânără care a lucrat în unul dintre magazinele gigantului suedez H&M timp de patru ani, a dezvăluit câteva dintre lucrurile observate la locul de muncă. Ea a alcătuit o listă de sfaturi pentru clienţii H&M, publicate iniţial pe site-ul popsugar.com:
1. Este posibil să obţineţi un discount de fiecare dată când faceţi cumpărături şi veţi avea ocazia ”să salvaţi planeta” în acelaşi timp.

H&M colecţionează ţesături vechi pe care le foloseşte într-o iniţiativă de stimulare a reciclării. Dacă aduceţi două pungi cu ţesături nedorite (fie că vorbim despre haine, lenjerii de pat) veţi primi un discount de 15% pentru următoarea achiziţie. Aceste textile sunt descompuse şi folosite apoi în realizarea următoarelor produse din colecţia H&M Conscious. Surplusul este donat Fundaţiei H&M şi împărţit între reciclare şi proiecte sociale.

2. Măsurile folosite sunt ciudate, nu corpul vostru!

Toate produsele H&M sunt mici. ”Când venea vorba despre sugerarea unei măsuri, le spuneam clienţilor că trebuie să le aleagă pe cele cu două mărimi mai mari decât cele pe care obişnuiesc ei să le folosească.

Continuarea, pe businessmagazin.ro.

×
Subiecte în articol: H&M
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close