Antena 3 CNN Life Cele mai mari greseli de machiaj care te imbatranesc

Cele mai mari greseli de machiaj care te imbatranesc

Cele mai mari greseli de machiaj care te imbatranesc
de O.P.    |    05 Sep 2014   •   13:15
Daca nu stii sa te machiezi corect, fara sa exagerezi, risti foarte mult sa arati cu cativa ani mai batrana decat in realitate.

Aceste greseli sunt facute in general de femeile pana in 30 de ani care au tendinta de a-si acoperi intreaga fata cu produse de machiaj, fara a lua in calcul efectele negative ale acestora.

Pentru a nu cadea in aceasta capcana, ai nevoie sa fii constienta de greselile pe care le poti face fara sa iti dai seama, greseli care te pot imbatrani cu cel putin 5 ani.

Fondul de ten prea deschis

Aplicarea unui fond de ten mult prea deschis da impresia ca fata ta si-a pierduc culoarea. Poti un fond de ten cu nuanta pielii tale pentru a nu te imbatrani fara sa iti dai seama. Indicat ar fi insa sa alegi un fond de ten putin mai inchis la culoare decat tenul tau, pentru a da impresia de tinerete.

Corectorul de ochi

Multe femei fac gresala de a aplica prea mult corector de ochi. Pentru a masca finele riduri care apar inevitabil dupa 25 de ani, nu este nevoie de mai mult de doua straturi de corector. Mai multe straturi aplicate nu vor face decat sa intre intre ridurile fine si sa le accentueze.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: machiaj
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close