Antena 3 CNN Life Cele mai periculoase leacuri „băbești”. Îți pui sănătatea în pericol

Cele mai periculoase leacuri „băbești”. Îți pui sănătatea în pericol

Cele mai periculoase leacuri „băbești”. Îți pui sănătatea în pericol
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Sep 2018   •   15:45

Leacurile sunt extrem de populare în rândul românilor și o metodă rapidă pentru a scăpa de anumite probleme. Însă unele nici măcar nu funcționează, în timp ce altele ne pun sănătatea în pericol.

Ulei pentru arsuri - Specialiștii susțin că o soluție mai bună este să folosești apă rece. Uleiul va încetini procesul de răcire a zonei afectate.

Pastă de dinți pentru a trata acneea - Alcoolul, mentolul și peroxidul de hidrogen, ingredientele ce se găsesc în toate pastele de dinți, pot produce iritații destul de serioase.

Gargara - Gargara cu apă și sare este considerată una dintre cele mai simple și eficiente metode de combatere a virozelor. Doctorii susțin că cel mai bun remediu este să te odihnești, iar atunci când ai gâtul inflamat, să consumi lichide călduțe.

Lumânarea pentru eliminarea dopurilor de ceară - Numeroase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și s-au ales cu arsuri grave după ce au încercat această metodă acasă. O vizită la medicul orelist de scapă rapid de această problemă, potrivit clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: sănătate pericol
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close