Antena 3 CNN Life Chef Florin Dumitrescu doarme de 2 luni pe canapeaua din mansardă! Ce se întâmplă cu căsnicia lui? ”A fost foarte greu”

Chef Florin Dumitrescu doarme de 2 luni pe canapeaua din mansardă! Ce se întâmplă cu căsnicia lui? ”A fost foarte greu”

Chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj pe o rețea socială potrivit căruia de două luni doarme pe canapeaua din mansardă. Motivul nu este nici pe departe faptul că ar avea probleme în căsnicie, ci pentru a le proteja atât pe fetele lui, cât și pe soție, de noul coronavirus.

Chef Florin Dumitrescu doarme de 2 luni pe canapeaua din mansardă! Ce se întâmplă cu căsnicia lui? ”A fost foarte greu”
Sursa foto: Facebook/Florin Dumitrescu
de Laura Dinu    |    22 Iul 2020   •   08:00

Cel mai tânăr jurat de la celebra emisiune de pe Antena 1, Chefi la Cuțite, a ales să își protejeze familia de noul coronavirus. Florin Dumitrescu a făcut acest lucru fiind conștient de pericolul pe care îl reprezintă virusul. Astfel, de aproximativ două luni de când au început filmările pentru sezonul opt al emisiunii, acesta a decis să doarmă pe canapeaua din mansardă.

”Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ.

Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe.

Cristina Sima Dumitrescu mai e puțin! A fost foarte greu astea 2 luni fără voi!”, a scris Florin Dumitrescu pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Florin Dumitrescu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close