Antena 3 CNN Life Citeste horoscopul lunii august! Afla ce surprize te asteapta, in functie de zodie!

Citeste horoscopul lunii august! Afla ce surprize te asteapta, in functie de zodie!

Citeste horoscopul lunii august! Afla ce surprize te asteapta, in functie de zodie!
30 Iul 2015   •   13:45

Citeste previziunile tale astrologice pentru luna august 2015, anunta kfetele.ro.

Berbec


Foarte animata este aceasta luna, pe segmentele relationale. In primul rand este bine sa acorzi atentie si eforturi suficiente, relatiilor sentimentale si a celor cu copiii. Pana în preajma datei de 12 ale lunii mai ai sanse deosebite de a pune ordine si disciplina fie într-o relatie sentimentala deja existenta, fundamentata pe baze solide, fie te vei gandi serios, pe termen lung la o relatie noua, în functie de nevoile tale sufletesti actuale. Totusi, resentimentele, nemultumirile amoroase sau cele care vizeaza relatiile cu copiii vor predomina întreaga luna. Intelept ar fi sa stai deoparte de implicatii sentimentale noi, pentru ca putin probabil sa exista sanse de durata a unei idile înfiripata pe parcursul lunii august. In a doua parte a lunii va slabi fiorul dragostei si atentia îti va fi atrasa de segmentul profesional si sanatate. Se contureaza schimbari majore, izul acestora simtindu-l discret, dar suficient de puternic, încat sa îti dea de gandit. Profita de lejeritatea sociala a lunii august si odihneste-te mai mult, planifica-ti controale medicale de specialitate si opteaza pentru un stil de viata sanatos.

Taur


Prima parte a lunii ar fi bine sa o dedici segmentului domestic, relationarii cu membrii familiei si cu rudele. Pana pe 15 august se mai pot petrece schimbari spectaculoase acasa, fiind vorba atat de amenjarea spatiului de locuit, cat si de achizitionarea unor obiecte patrimoniale valoroase sau chiar terenuri si case noi. Fii prudent, deoarece exista riscul sa te grabesti sau din dorinta de a face lucrurile numai cum vrei tu poti uita de parerile celorlalti. Astfel a-i gafa serios în chestiuni familiale care îi privesc si pe cei dragi. Mai ales la relatiile cu femeile din cadrul familei, neamului tau este nevoie sa acorzi atentie, pentru ca discordia este prezenta si încurca gandurile, vorbele, faptele. Relatiile sentimentale se îmbunatatesc vizibil în a doua parte a lunii. Insa, pana atunci mai pot aparea animozitati si resentimente atat în relatia cu persoana iubita, cat si în relatia cu copiii. Se contureaza o perioada în care îti vei schimba conceptiile si ideile despre iubire si implicatiile ei. Ba chiar vei simti adierile schimbarii si vizavi de modelul amoros dorit pana nu demult. Distractiile si aventurile vor interveni dupa 22 august, dar foloseste-le cu masura.

Gemeni


Relatiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate pe tot parcursul lunii. Comunicarea cu rudele si prietenii este accentuata prin toate mijloacele posibile. Totusi, gandirea este haotica si foarte usor, de la discutii pe teme banale, se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Mai mult este vorba despre conceptii diferite, confuzie în întelegerea argumentelor celorlalti, dar exista si un strop de orgoliu exacerbat. Controleaza-ti reactiile, vorbeste cat mai putin si atunci cand trebuie sau la cererea expresa a cuiva, care chiar are nevoie de sfaturile sau explicatiile tale. Segmentul domestic va capata amploare de la mijlocul lunii, în sensul ca vei deveni mult mai interesat de reorganziarea casei, reparatii curente sau chiar de achizitionarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Inclusiv relatia cu membrii familei si rudele se va modifica, fie prin atitudine, fie te vei îndeparta sau apropia de unii. Oricum, dezbaterile familiale îti vor aduce liniste, idei noi, lamuriri vizavi de chestiuni familiale vechi, dar si mult umor. In relatiile amoroase se va instala un soi de raceala afectiva, deci fii prudent.   

Rac


Prima parte a lunii este favorabila capitolului financiar, în special în ce priveste veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca. Lucrurile sunt amestecate la prima vedere, în sensul ca pe de o parte vin bani, vin idei deosebite de a obtine bani prin munca ta, însa exista si temeri ca tot nu ai bani, ca viitorul pare sumbru. Pentru ca discret, în umbra se aranjeaza surse noi de venit pentru tine, chiar si un nou trseu profesional, simturile tale detecteaza aceste miscari secrete, însa nu foarte clar. Cel mai bine este sa ai rabdare, încredere ca totul se desfasoara în favoarea ta. Cu siguranta ai ce îti trebuie, din punct de vedere material si la fel vei avea în continuare. Posibil chiar sa primesti o suma de bani restanta sau un cadou promis candva de catre cineva drag, cu care te întalnesti acum, dupa multa vreme. Se recomanda prudenta la cumparaturi, deoarce exista un risc crescut de înselatorii. Rezuma-te la strictul necesar! A doua parte a lunii îti aduce în preajma o multime de prieteni, rude sau chiar persoane care au nevoie de sfaturile si ajutorul tau. Sprijina-i pe ceilalti, dar mai întai sprijina-te pe tine!

Leu


Pe tot parcursul lunii esti în verva, dispus sa te implici într-o multime de treburi mai mult sau mai putin folositoare tie. Insa perioada lunii august este favorabila remodelarii fiintei tale din temelii. Pe de o parte ar fi bine sa îti planifici tratamente de îngrijire a unor afectiuni vechi, de întretinere corporala, diverse investigatii ale starii de sanatate. Pe de alta parte însa, priveste si la relatiile în care esti implicat. Este posibil sa relationezi greu cu ceilalti, mai ales cu femeile. Unele relatii se vor reconfigura sau finaliza definitv. Resentimentele, numultumirile vizavi de aceste relatii sunt la cote mari si este bine sa fii prudent. Totusi exista persoane în preajma ta care te sprijina serios si neconditionat, fapt pentru care pe acestea ar trebui sa le cultivi cu drag în continuare. Din punct de vedere financiar se vor îmbunatati lucrurile, dupa 20 ale lunii. Chiar se vor contura discret alte posibilitati de castig din activitatea profesionala sau chiar o activitate profesionala noua care îti va aduce venituri substantiale pe termen lung. Gandeste pozitiv si vorbeste frumos cu toata lumea!

Fecioara


Senzatia ca se întampla diverse în culisele vietii cotidiene este accentuata cel putin în prima parte a lunii. De aceea se pot accentua afectiuni ale inimii, coloanei vertebrale, fie pe un fond deja precar, fie pur si simplu din cauza stresului. Pentru ca este o luna de vacanta ar trebui sa te odihnesti, sa te gandesti în taina si în tihna la directii noi de viata. Relatiile cu femeile sunt tensionate, existand riscul destramarii unora. Totusi ar fi bine sa lamuresti lucrurile unde este cazul si sa te desprinzi rapid de oamenii care îti pun bete în roate. De mare ajutor ti-ar fi o dieta de sezon, adoptarea unui stil de viata sanatos si gandirea pozitiva. A doua parte a lunii îti aduce energie, te vei simti mult mai bine, chiar daca în fundal vor ramane ascunse unele lucruri, pe care le vei depista la momentul potrivit. Din 12 august va începe o perioada de restructurari majore în fiinta ta, cu efecte pe termen lung. Astfel îti vei putea trasa planuri de viata noi, bazate pe un alt sistem autentic de valori. Ține doar pentru tine ceea ce îti doresti cu adevarat. Capitolul financar devine vulnerabil, de aceea cheltuieste cu masura si strictul necesar.

Balanta


Este o perioada importanta, pentru ca se activeaza anumite sectoare de viata care îti vor da mult de furca. In primul rand este vorba desprerestructurarea fiintei tale interioare la toate nivelurile. In prima parte a lunii te mai poti bucura de sustinerea prietenilor, de iesiri în locuri deosebite, de relationarea cu oameni care îti vor oferi sfaturi utile. Totusi, vizavi de prieteni exista si tensiuni vechi care vor iesi la ivela într-un fel zgomotos. Asta înseamna ca unele relatii se vor destrama definitv, însa exista si varianta sa reiei legaturi vechi care undeva, candva au fost de bun augur pentru tine. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv si pe extremitatile picioarelor. Fii prudent, îngrijeste-te pe îndelete si profita din plin a este o luna de vacanta, cel putin la nivel social. Dialogurile de taina cu cei dragi vor fi frecvente. Ia aminte la ce ti se spune si evita sa povestesti prea multe despre tine. Dupa 24 august, starea ta de spirit se schimba mult. Controleaza-ti reactiile si ai încredere ca totul se desfasoara în favoarea ta.

Scorpion


Segmentul socio-profesional este foarte animat pana pe 20 ale lunii. Se contureaza întalniri cu persoane cu functie, reconfigurari ale statutului tau socio-profesional, schimbarea pozitiei în cadrul unui grup de lucru. Și totusi exista tendinta de a respinge autoritatea altora si tot ce decurge de aici. Fii prudent, deoarece pe de o parte ai sanse minunate de a aborda alte trasee profesionale, însa pe de alta parte, dorinta ta de a controla tot si toate, de a face lucrurile numai cum vrei, de a accepta numai ce vrei tu este paguboasa în aceasta perioada si poate avea efecte pe termen lung. Relatiile colegiale, în special cu femeile sunt distorsionate si multe dintre acestea se vor destrama definitv. Prieteni nu ai în prima parte a lunii, însa din a doua parte se vor deschide oportunitati deosebite de a relationa cu alte personaje. Incet, dar sigur vei simti cum relatiile vechi se destrama. Vor aparea, discret, alte persoane alaturi de care, în timp vei dezvolta prietenii de buna calitate. Dupa 22 ale lunii, sanatatea devine vulnerabila în special pe segmentele sistemului renal, coloana vertebrala, cap.

Sagetator


Componenta mentala este foarte rascolita pe tot parcursul lunii. De aceea îti poate fi greu sa-ti aduni gandurile, sa-ti stabilesti clar obiective de viitor si sa comunici cu ceilalti. Ai rabdare cu tine însati, acorda-ti momente de liniste, relaxare, profita de vacanta acestei luni si ocupa-te de restructurarea fiintei tale interioare. Calatoriile pot fi o tema frecventa sau macar alcatuirea planurilor în acest sens. Și totusi, la drum pot aparea neplaceri, de aceea fii prudent. Relatiile socio-profesionale sunt amestecate, dar în special relatiile cu sefii pot lua turnuri greu de anticipat. Incepand cu a doua parte a lunii se vor deschide posibilitati noi de a avansa în segmentul profesional. Fie activitatea de la actualul loc de munca se diversifica si dobandesti un loc bine meritat în cadrul unei echipe, poate chiar un post de conducere, fie pur si simplu vei aborda o cu totul alta profesie. Incotro bate vantul schimbarii profesionale vei simti discret în intervalul 8 – 28 august, asa încat deschide-ti mintea si tine cont de informatiile vehiculate în preajma ta. Relatiile cu prietenii se vor modifica, de aceea nu te mai baza pe cele vechi.

Capricorn


Capitolul financiar se pare ca îti va da ceva de furca pe tot parcursul lunii. Cheltuielile alaturi de altii, chiar si pentru altii vor fi frecvente. Stabileste-ti clar un buget, prioritatile, partile care îti revin tie din cadrul unor plati comune cu altii si abia apoi plateste. Exista un risc crescut de fraudare, minciuni, falsuri în acte si discutii nefondate cu persoanele alaturi de care esti implicat în cheltuieli. De asemenea este posibil sa descoperi plati neefectuate corespunzator în trecut si care acum trebuie achitate rapid si cu dobanda. Un interval hotarator pentru segmentul financiar este 13 – 15 august, pentru ca se va deschide o etapa noua, benefica, în care vei putea rezolva onorabil toate datoriile. Insa fereste-te de a face investitii si cumparaturi de anvergura! Perioada este buna numai pentru a scapa de încurcaturile banesti din trecut si de cele cu altii. A doua parte a lunii îti ofera posibilitatea sa calatoresti, sa asimilezi informatii deosebite, sa te apropii de domeniile spirituale. De asemenea începe o perioada buna în care ai sanse de a-ti îmbunatati filozofia de viata si de a te apropia de oameni eruditi. Totul este sa îti deschizi mintea si sufletul spre progres si dezvoltare personala.

Varsator


Este o luna în care poti pune bazele solide ale unor colaborari pe termen lung. Cu toate ca lucrurile sunt înca amestecate, chiar cu note dramatice pe alocuri, cu tensiuni în relatiile cu femeile, exista sanse atat pentru a lamuri orice neplacere, mai veche sau mai noua, cat si pentru stabilirea unor proiect de viitor alaturi de oameni deosebiti. Cu siguranta trebuie sa renunti la parteneriate vechi, poate chiar la un partener de cuplu, dar si la unele din segmentul profesional. Intervalul 13 – 15 august aduce energia necesara pentru a lua decizii bune, pentru a vedea clar cine îti este loial si cine nu si mai ales pentru a te lamuri tu cu tine ce anume îti doresti de acum încolo. Segmentul financiar se pregateste de schimbari majore. Este vorba despre banii si bunurile comune cu altii. Vor disparea unele surse de venit si cheltuieli comune, dar, încet, sigur si discret apar altele. In perioada 8 – 28 august vei putea afla multe informatii despre acest subiect si mai ales ti se vor revela solutii deosebite pentru rezolvarea platilor sau datoriilor în care esti implicat sau vrei sa te implici.  

Pesti


Sanatatea si locul de munca sunt preocuparile importante ale acestei perioade. Se pare ca te opresti greu din activitatea profesionala, chiar daca organismul da semne clare de oboseala. Pe deasupra, majoritatea oamenilor sunt în vacanta si pe undeva situatia asta te nelinisteste. Hiba este la tine, pentru ca ar trebui, pe cat posibil, sa fii în trend cu atmosfera generala si sa te bucuri de lejeritatea sociala a perioadei. Relatiile profesionale sunt distorsionate, în special cele cu femeile, existand riscul destramarii definitive ale unora care pana nu demult mergea foarte bine. De asemenea activitatea de la locul de munca se reconfigureaza drastic, chiar si conditiile ei de desfasurare. Acorda atentie sanatatii sistemului circulator, mai ales inimii. Afectiunile capatate pe parcursul lunii august pot fi greu de ameliorat pe termen lung. Stabileste-ti un stil de viata sanatos, odihneste-te pe îndelete si lasa evenimentele în care esti implicat sa-si urmeze cursul firesc. Relatiile parteneriale se vor îmbunatati în a doua parte a lunii, dar în fundal începe o perioada lunga de schimbari importante.

×
Subiecte în articol: zodiac Horoscop august
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close