Antena 3 Life Ciudăţenii ale corpului întâlnite mai des decât credeai. Le ai şi tu?

Ciudăţenii ale corpului întâlnite mai des decât credeai. Le ai şi tu?

09 Ian 2019   •   21:45
Ciudăţenii ale corpului întâlnite mai des decât credeai. Le ai şi tu?
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Este incredibil, dar aproape toți oamenii, indiferent de locul unde s-au născut, au anumite ciudățenii la care rareori se gândește cineva, tocmai pentru că sunt atât de des întâlnite.

Ai pete albe pe genunchi - Uită-te mai atent la genunchii tăi, mai ales când ești bronzat, deoarece unii au pete mai mici, alții mai mari sau mai multe. Explicația este că toată lumea a căzut în genunchi când era mică și aceste pete sunt urmele rămase. 

Vezi mai bine cu unul dintre ochi -  Cel mai adesea, nu ai motive de îngrijorare, deoarece unul dintre ochi conduce și creierul formează imaginea completă, dar ar trebui totuși să-ți verifici dioptriile regulat.

Îți poți ridica sprânceana stângă sau pe ambele odată, dar nu o poți ridica doar pe dreaptă - Totul se întâmplă deoarece mușchii sunt asimetrici, motiv pentru care o parte a corpului poate face mai bine decât cealaltă anumite lucruri, potrivit feminis.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close