Antena 3 CNN Life Colecție impresionantă de mașini retro, aduse la RAR Bacău: "Nu am știut la ce să ne așteptăm"

Colecție impresionantă de mașini retro, aduse la RAR Bacău: "Nu am știut la ce să ne așteptăm"

Registrul Auto Român a prezentat imagini de colecție cu o serie de automobile istorice aduse la RAR Bacău pentru efectuarea ITP-ului. Piesa centrală a colecției este un Mercedes-Benz Type 290 W18 din anul 1937. Iată imaginile.

Colecție impresionantă de mașini retro, aduse la RAR Bacău: "Nu am știut la ce să ne așteptăm"
Sursa foto: Facebook Registrul Auto Român descriere
de Claudia Popovici    |    24 Iun 2023   •   19:08

"Când colegii de la RAR Bacău ne-au spus că vor merge să efectueze ITP pentru mașinile clasice dintr-o colecție nu am știut la ce să ne așteptăm, dar după ce am primit fotografiile ne-am gândit că asemenea #RARități trebuie să vă fie prezentate.

De departe, piesa centrală a colecției este un Mercedes-Benz Type 290 W18 din anul 1937. Mașina a fost recondiționată complet la Kienle Automobiltechnik în Germania și este estimată, conform proprietarului, la 3,5 milioane E.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Probabil acesta este și motivul pentru care colecționarul a venit personal la volanul mașinii pentru a o aduce la ITP. Autovehiculul va putea fi admirat în acest weekend la Concursul de eleganță Sinaia 2023.

Desigur, nu pot fi ignorate nici modelele produse de Jaguar, Porsche sau FIAT.

În cazul vehiculelelor istorice, legislația prevede posibilitatea ca inspecția tehnică să se efectueze într-o reprezentanță RAR sau într-o stație ITP autorizată, de către un inginer al Registrului Auto Român", scrie pe Facebook Registrul Auto Român.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close