Antena 3 CNN Life Concert inedit de Crăciun, dirijat de ambasadorul britanic în România

Concert inedit de Crăciun, dirijat de ambasadorul britanic în România

Concert de Crăciun de excepţie anul acesta la Biserica Anglicană din Bucureşti. De data aceasta, în postura de dirijor a fost Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti. O tradiţie în Regat, evenimentul a fost pus în scenă anul acesta cu sprijinul membrilor corpului diplomatic al Ambasadei. Diplomatul britanic le-a transmis telespectatorilor Antena 3 şi câteva urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Concert inedit de Crăciun, dirijat de ambasadorul britanic în România
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2021   •   11:51

Concertul de Crăciun a fost deschis anul acesta, la biserica Anglicană din Capitală, de soţia Ambasadorului britanic, care a povestit despre tradiţia organizării acestui eveniment în Regatul Unit, ce datează încă din anii 1880.

"Slujba spune povestea căderii omenirii, a promisiunii lui Mesia și a nașterii lui Isus prin nouă lecturi scurte din Biblie, ilustrate şi presărate cu colinde şi imnuri", a spus Helen Noble, soţia ambasadorului britanic.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble, a dirijat şi pregătit corul pentru un spectacol memorabil

Pe lângă zecile de enoriaşi şi membri ai corpului diplomatic de la Ambasada Marii Britanii, la eveniment au participat şi ambasadorii Franţei şi Elveţiei.

Momentul special din acest an, este cu atât mai important, cu cât anul trecut concertul de Crăciun a fost anulat din cauza pandemiei.

Excelenţa Sa a transmis si un mesaj telespectatorilor Antenei 3

"Crăciun fericit tuturor telespectatorilor dumneavoastră! Antena 3 este un factor uriaş în vieţile noastre şi mă bucur foarte mult că aţi fost alături de noi la această slujbă numită ''Nouă lecturi biblice şi colinde! ''Crăciun fericit şi un An Nou cu bucurii!, a declarat Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii în România.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close