Antena 3 CNN Life Coșmarul prin care a trecut o viitoare mireasă te va lăsa cu gura căscată. Ai mare grijă, ți se poate întâmpla și ție 

Coșmarul prin care a trecut o viitoare mireasă te va lăsa cu gura căscată. Ai mare grijă, ți se poate întâmpla și ție 

Coșmarul prin care a trecut o viitoare mireasă te va lăsa cu gura căscată. Ai mare grijă, ți se poate întâmpla și ție 
23 Aug 2018   •   11:58

În timp ce tradiția nunților spune că miresele trebuie să poarte "ceva albastru", majoritatea aleg un accesoriu mic care sa meargă cu rochia albă de prințesă. Cu toate acestea, asta nu a fost cazul unei femei canadiene, a cărei greșeală cu un stilou de cerneală a lăsat-o cu o pată albastră mare în părul ei blond platinat, cu numai câteva zile înainte de importantul eveniment.

Daphne Martin și-a prins părul blond platinat la locul de muncă și l-a prins cu un stilou. Din păcate, stiloul s-a dovedit a nu fi cel mai bun accesoriu atunci când a explodat, lăsând o pată de cerneală mare în părul lui Martin.

"Un coleg s-a apropiat de mine și mi-a spus ce s-a întâmplat și eram complet șocată", a povestit Martin pentru Allure.

Coafeza miresei, Kelly O'Leary-Woodford, a postat miercuri o fotografie a incidentului pe rețelele de socializare. "Cu o săptămână înainte de nunta clientei mele, stiloul care și-l pusese in păr a explodat. Ce număr este această întâmplare pe scara dvs. de "cel mai rău lucru care vi s-a intamplat? "a scris ea.

 

 

One week before my clients wedding, her pen that was in her ponytail burst. What number is this on your "worst ever" scale?! ??? *she fixed it lightener and 10 volume, 5 mins, either way, it was the craziest thing I've ever seen. DON'T PUT YOUR PEN IN YOUR HAIR. @dee_vious1

A post shared by Winnipeg, Canada Pulp Riot (@hairbymisskellyo) on

Martin, care făcuse scoala de cosmetologie, s-a grăbit acasă și a încercat sa fixeze lucrurile singură. "Să spunem doar că au fost multe runde de spălat al păruluil" a declarat femeia.

Ea a cerut ajutorul logodnicului ei pentru a iși scoate pata din păr. "Am spălat zona, am aplicat și decolorant. În mod surprinzător, dupa cinci minute mi-a ieșit pata. Părul meu a revenit la normal în acea zi, la numai o ora după. Mulțmesc lui Dumnezeu!”

O'Leary-Woodford i-a avertizat pe ceilalți să nu iși pună stilouri sau pixuri în păr, numind întâmplarea "cel mai nebunesc lucru pe care la văzut vreodată".

Sursă: NY Post 

×
Subiecte în articol: mireasa
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close