Antena 3 CNN Life Cristina Demetrescu, profilul astral al lui David Popovici: "Nu ştim de pe ce planetă sau din ce galaxie e"

Cristina Demetrescu, profilul astral al lui David Popovici: "Nu ştim de pe ce planetă sau din ce galaxie e"

Astrologul Cristina Demetrescu a conturat profilul astral al campionului David Popovici, după ce românul a bătut un record mondial într-o zi de 13, după 13 ani.

Cristina Demetrescu, profilul astral al lui David Popovici: "Nu ştim de pe ce planetă sau din ce galaxie e"
Sursa foto: Antena 3 | Hepta | Zuma Press
de Georgiana Adam    |    15 Aug 2022   •   11:07

"Din punct de vedere astral, concluzia mea este că David Popovici n-are zodie, n-are Mercur retrograd, n-are Luna în Berbec sau pe casă proastă, n-are 13 cu ghinion, nici alte numere nefaste.

Doar ce a bătut un record mondial în zi de 13, după 13 ani. Culoarul 4 iși redefinește vibrația sub numele său. Ghinionul e doar al colegilor de bazin sau al recordmanilor dinaintea lui. Nu știm de pe ce planetă sau din ce galaxie e, nu se orânduiește după Legea Gravitației, nici după cea a frecării dintre un corp solid și particulele de apă.

Nu are bioritm, pauză, mofturi. Nu așteaptă să îl trezească razele Soarelui. Nu pare să îl îmbete nici succesul. Nu are ego. Nu merge la risc, nu dă emoții negative, nu dezamăgește. Nu vrea la Neversea, Untold sau Saga.

Merge la școală ca toți tinerii, dar anticipez că va fi primul elev din istoria țării care va reuși să lase în urma sa o statuie, sper în fața liceului Coșbuc, un simbol de ambiție pentru toți copiii și tinerii din România.

No sex, no drugs and no rock 'n roll yet.

Nu avem echipă, nici valoare, avem un Geniu cum rar se naște și tot Universul conspiră întru strălucirea acestui miracol de om, pentru această țară", a scris Cristina Demetrescu în postarea de pe Facebook.

Din punct de vedere astral, concluzia mea este că David Popovici n-are zodie, n-are Mercur retrograd, n-are Luna în...

Publicată de Cristina Demetrescu pe Duminică, 14 august 2022

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu David Popovici
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close