Antena 3 CNN Life Cu mâinile cuRache: Daniela Crudu şi DJ-ul Silviu Andrei, despre asistenta lui Capatos

Cu mâinile cuRache: Daniela Crudu şi DJ-ul Silviu Andrei, despre asistenta lui Capatos

Cu mâinile cuRache: Daniela Crudu şi DJ-ul Silviu Andrei, despre asistenta lui Capatos
13 Mar 2016   •   20:57

Daniela Crudu şi DJ-ul Silviu Andrei au fost invitaţii lui Felix Rache, duminică, la emisiunea Cu mâinile cuRache, de la Antena 3, unde au comentat și s-au amuzat pe marginea imaginilor difuzate cu asistenta lui Dan Capatos.

Felix Rache şi-a amuzat invitaţii cu o fază amuzantă. Este vorba despre prezentatoarea zaharia Pancu, cea care stătea cam prost cu auzul.Moment amuzant din emisiunea lui Dan Negru, cu un concurent care nu ştia să răspundă la o întrebare esenţială de cultură generală. Până şi Cruduţa ştia răspunsul la întrebarea cu pricina.

Imagini amuzante cu un pensionar de 69 de ani care a fredonat o melodie, în timp ce stătea în cap. Cruduţa nu a fost foarte impresionată de imaginile cu pensionarul şi a spus că ea a mai văzut oameni bătrâni care au energie. "Cu energie şi cu bani", a completat colegul ei, Silviu Andrei.  

Fotografii colecţie cu Dani Oţil, care a comis o boacănă, pe vremea când era mai tânăr. Realizatorul emisiunii "Neaţa cu Răzvan şi Dani" i-a amuzat pe telespectatori, după un accident cu tigaia, în timp ce încerca să ia lecţii de gastronomie.  

Felix Rache şi-a amuzat invitaţii cu vocea unui poliţist, extrem de subţire.  

Imagini cu vrăjitoarea ”Brăţara” şi cu poliţiştii care au descins în casa ei. "Ele sunt periculoase. Fac vrăji şi blesteamă", a spus Cruduţa. 

Asistentele OTV erau mult mai îmbrăcate decât cele de la "Un Show Păcătos". Cum le-a comentat Daniela Crudu, aflaţi din imaginile de mai jos. 

Felix Rache a prezentat o fază extrem de amuzantă de pe internet. Despre ce este vorba, aflaţi din imaginile de mai jos.

Fază extrem de amuzantă de pe internet. Despre ce este vorba, aflaţi din imaginile următoare

Întâmplare amuzantă de la Târgul de Sfânta Maria, de la Piscani. Imaginile au amuzat-o copios pe Cruduţa.   

Felix Rache a prezentat imagini cu doi prezentatori de la o altă televiziune. "Tu, la tine la Un Show Păcătos, nu trebuie să îi ridici Danielei fusta, ea vine cu fusta direct ridicată de acasă", i-a spus Rache lui Silviu Andrei.   

Daniela Crudu şi-a ondulat trupul pe ritmurile unei manele culturale, în timp ce Felix Rache a condimentat momentul cu câteva dedicaţii preţioase.  Cum dansează Daniela Crudu pe manele culturale, în clipul de mai jos

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close