Antena 3 CNN Life Culinar Rețeta zilei Rețeta zilei: Copănele de pui și spaghetti în sos de roșii, un preparat perfect după mesele copioase de Paște

Rețeta zilei: Copănele de pui și spaghetti în sos de roșii, un preparat perfect după mesele copioase de Paște

G.A.
<1 minut de citit Publicat la 08:36 17 Apr 2025 Modificat la 08:36 17 Apr 2025
Captură de ecran 2025-04-11 082952

Știm că vă pregătiți pentru masa de Paște, cu toate bunătățile tradiționale, dar ce mâncăm săptămâna viitoare? Când sarmalele, ouăle roșii și friptura de miel se vor termina veți avea de la noi o rețetă gustoasă, simplă, care îmbină două lucruri esențiale: puiul și pastele. Astăzi vă arătăm cum să gătiți copănele de pui în sos de roșii, cu spaghetti. Sună italian, dar vă asigurăm că este 100% „suflet românesc cu vise mediteraneene”.

Bineînțeles că vom folosi la această rețetă carne de pui fragedă și savuroasă, sigură și de înaltă calitate, adică pui făcut așa cum trebuie, de o să te îndrăgostești de propria bucătărie.

×
Etichete: reteta zilei pui
x close