Antena 3 CNN Life Cum alegi bandul potrivit pentru nunta ta

Cum alegi bandul potrivit pentru nunta ta

Ziua nunții se apropie, iar tu vrei să rezervi din timp bandul care va cânta și îți va încânta invitații, așa-i? Dar nu îți dorești orice band.

Cum alegi bandul potrivit pentru nunta ta
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2023   •   13:03

Vrei o trupă care să interpreteze 100% live, să interacționeze cu invitații, să se adapteze cerințelor voastre și ale publicului, să poată interpreta și piesele pe care voi le doriți, să aveți un dans al mirilor ca-n povești și ringul de dans să fie mereu plin. Am ghicit?

Potrivit cercetărilor, ascultarea regulată a muzicii live poate prelungi speranța de viață cu până la 9 ani. Știai că doar 20 de minute de muzică live poate îmbunătăți sentimentul de bine cu 21%.

Dacă vrei ca evenimentul să fie memorabil, muzica live este cea mai bună alegere pe care o poți face pentru nuntă.

O trupă cover interpretează 100% live. Aceasta poate recrea experiența originală a spectacolelor celor mai renumiți artiști. Poți transporta invitații înapoi într-o altă epocă, îi poți face să piardă noțiunea timpului și îi poți uimi. Iar pentru a face acest lucru, trebuie să alegi formația potrivită. În caz contrar, nu știm dacă te vei putea bucura la maxim de ziua cea mare. Dacă vrei să eviți asta, continuă să citești pentru a afla cum alegi trupa live, preferabil un band cover, care să te uimească pe tine, partenerul și mulțimea de invitați.

Gândește-te la tema sau atmosfera pe care vrei să o creezi

Unul dintre primele lucruri la care trebuie să te gândești atunci când alegi o formație este ce tip de temă sau atmosferă vrei să creezi. Vrei să îți duci participanții înapoi în timp, într-o anumită epocă? Poate că anii ‘90 vă definesc. Sau poate 2000. Sau poate vă place epoca anilor ‘70.

Oricare ar fi deceniul sau deceniile, selectarea unei trupe cover inspirate de trupele din acele perioade este modalitatea perfectă de a recrea sentimentul de atunci și de a declanșa o serie de trăiri și amintiri frumoase.

Ia în considerare ce este pe placul invitaților

Pe lângă tema generală și atmosferă, ar trebui să te gândești și la ceea ce va plăcea mulțimii. Muzica s-a dovedit a fi un context puternic pentru crearea de legături sociale. Cu alte cuvinte, dacă reușiți împreună (tu și partenerul) să alegeți muzica potrivită, invitații pot crea legături trainice în timpul experienței.

Nu este întotdeauna ușor să judeci gusturile muzicale ale oamenilor, dar, în funcție de cât de bine cunoști invitații, ar trebui să poți face o presupunere cu privire la ce muzică este potrivită.

Dar cel mai posibil la o nuntă întâlnești oameni cu gusturi muzicale diferite. Așadar, cel mai simplu este să alegeți un band care să acopere mai multe melodii ale mai multor trupe. O astfel de trupă este și acest band nunta, Trupa Hitlist. Este trupa de coveruri pe care o cauți, o trupă care interpretează cele mai mari hituri ale artiștilor legendari. Mai mult de atât. Poate interpreta o varietate de melodii, astfel încât să existe ceva pentru toată lumea.

NU uita! Mai ieftin, nu înseamnă mai bine

Un alt factor important de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o trupă este că, de obicei, mai ieftin nu este mai bun.

Prestația unei trupe cover populare este excepțională. Cele mai bune trupe de coveruri nu sunt foarte ieftine. Sunt muzicieni pricepuți care se dedică full time recreării notă cu notă a melodiilor de top.

Dacă găsiți o trupă cover foarte ieftină, fie sunt la început de drum și nu au prea multă experiență, fie nu sunt foarte pricepuți din punct de vedere muzical etc.

Vizionează înregistrări ale evenimentelor la care au participat înainte de a o rezerva

Este întotdeauna o idee bună să previzualizați trupa înainte de a o rezerva.

După cum am spus mai sus, calitatea performanței formațiilor de coveruri poate varia foarte mult. Ultimul lucru pe care vi-l doriți este să credeți că rezervați o trupă de nivel profesionist, doar pentru a descoperi că recrearea melodiilor originale și stilul de interpretare nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Rezervă în avans

Nu lăsați alegerea unei trupe pentru ultima clipă. Trupele bune sunt adesea rezervate cu luni în avans, uneori chiar ani, așa că este important să o rezervați cu suficient timp înainte.

 Este important să rezonați

La prima întâlnire, veți ști dacă sunteți pe aceeași lungime de undă cu membrii trupei, din punct de vedere muzical și uman. Alegeți piesele care vă plac foarte mult, și rugați-i să se adapteze. Aflați dacă este posibil să facă asta. O trupă bună este spontană și se adaptează cu ușurință oricărei situații ivite pentru ca voi să aveți cea mai frumoasă experiență.

La fel de important este ca trupa să debordeze de energie pozitivă

Oamenii energici sunt contagioși. Transmit și atrag energie. De aceea, trupa trebuie să fie energică, să fie entertaineri și să transmită entuziasm cu fiecare piesă interpretată.

Alege bandul potrivit care să cânte și să încânte în cea mai frumoasă zi a vieții voastre.

Angajarea unei trupe care să interpreteze 100% live este o modalitate sigură de a vă duce evenimentul la nivelul următor și de a-l face extrem de memorabil. Cheia este să angajați formația cover potrivită, una care să interpreteze fără cusur piesele favorite și să transporte publicul înapoi în timp.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close