Antena 3 Life Cum îi dai seama că locul tău de muncă îți este dăunător

Cum îi dai seama că locul tău de muncă îți este dăunător

30 Mar 2018   •   13:28
Cum îi dai seama că locul tău de muncă îți este dăunător
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Există mai multe indicia care îți pot da de înțeles că locul tău de muncă îți dăunează din punct de vedere psihic.

1. Singurul lucru pe care angajații îl vorbesc, în afară de munca în sine, este cât de mult își urăsc slujba și managerii.

2. Toată lumea cu care lucrezi vânează alte locuri de muncă. Niciodată nu ești surprins când cineva spune "am un interviu de astăzi".

3. Aveți o frază secretă pe care o repetați atunci când sunteți insultat sau maltratat la locul de muncă. Folosiți fraza secretă pentru a vă menține calm când abuzul de zi cu zi vă copleșește. 

4. Cultura corporatistă, încrederea, munca în echipă și colaborarea sunt subiecte pe care nimeni nu le vorbește la locul de muncă. Vorbește despre obiective, obiective, producție, erori, infracțiuni, avertismente verbale sau avertismente scrise.

5. Există uneori reuniuni și sesiuni de instruire, dar nimeni nu vorbește la acele întâlniri. Singurul moment în care tu sau colegii tăi spun adevărul este atunci când nu există manageri în jurul valorii, potrivit forbes.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close