Antena 3 Life Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece. Rugăciunea Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor

Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece. Rugăciunea Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor

de Georgiana Adam    |    13 Aug 2020   •   00:20
Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece. Rugăciunea Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor

Arhimandritul Nectarie Moulatsioti a scris o carte despre farmece și cum pot fi ele dezlegate. Părintele admite că vrăjile și magia se pot lipi de oameni, însă doar de cei care ”nu trăiesc creștinește”. Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece și cum dezlegi vrăjile.

Arhimandritul Nectarie Moulatsioti admite că există vrăji și farmece și că un număr mare de oameni suferă din pricina magiei, fenomenul fiind absolut îngrijorător. Părintele face referire la rugăciunile care desfac vrăjile, în special la cele scris de Marele Vasile, Ioan Gură de Aur și sfântul Ciprian.

Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece și cum dezlegi vrăjile. Arhimandritul Nectarie dă soluțiile

Iată care sunt principalele semne că ți s-au făcut vrăji sau farmece.

„În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii suferinzi din pricina magiei sunt următoarele: dureri groaznice de cap, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi. 

Palpitaţii, amorţelile inimii, mâinilor sau extremităţilor de jos, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, să nu poată sta omul în casa lui, să aibă capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, să simtă că îl sugrumă ceva de gât, să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc. 

Acestea sunt câteva dintre simptomele din care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă l-au atins”, a scris Nectarie Moulatsioti în cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate”.

Cum se manifestă farmecele

Arhimandritul Nectarie descrie o serie de simptome care ar putea fi considerate drept efecte nefaste ale farmecelor. „Dacă cineva are capul greu sau dacă simte o apăsare pe piept nu trebuie să se gândească imediat că i s-au făcut farmece. Tot aşa cum unii nu vor să creadă nici în ruptul capului că li s-au făcut farmece (deşi găsesc pe pragul uşii diferite urme–broaşte moarte sau alte semne), tot aşa alţii sunt obsedaţi că li s-au făcut farmece, şi confundă stările de oboseală, sau rău fizic, cu manifestări ale farmecelor. 

Numai preoţii care păstrează dreapta-credinţă sunt în măsură să spună dacă cineva este sau nu sub influenţa farmecelor (ceilalti preoţi, care deschid cartea sau fac alte practici magice, încearcă să convingă oamenii că au farmece numai pentru a-şi mări numărul de clienţi)”, scrie acesta în cartea despre farmece.

Rugăciunea Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor:

„… depărtează demonii şi stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul şi fă-l să-şi dea roadele lui; copacii şi viile să-şi dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate şi izbăvite de nerodirea pântecelui; acestea şi toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă şi toată zidirea Ta de toate legăturile diavoleşti. Şi dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale vrăjilor, ale farmecelor şi ale puterilor potrivnice”.

×
Subiecte în articol: farmece vraji rugaciune
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close