Antena 3 CNN Life Cum îți ghidează propriul nume întreaga viață. Influența primei litere

Cum îți ghidează propriul nume întreaga viață. Influența primei litere

Cum îți ghidează propriul nume întreaga viață. Influența primei litere
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Sep 2018   •   15:04

Se pare ca numele pe care ti l-au ales parintii tai iti poate influenta foarte mult viata si destinul, in functie de litera cu care incepe.

A – Prima literă din alfabet este asociata curajului şi dăruirii în totalitate în tot ceea ce faci în viaţă. Litera A este asociată de asemenea norocului, succesului şi reuşitei în plan amoros.

B – Nu au stofă de lideri dar îşi fac meseria conştiincios, fiind foarte buni executanţi. În plan afectiv, sunt extrem de sensibili şi atenţi cu persoanele din jur.

C – Sunt în general în centrul atenţiei datorită uşurinţei cu care relaţionează şi îşi fac prieteni. Corina sau Cristi reuşesc tot timpul să exceleze în ceea ce fac, fiind dornici să înveţe mereu lucruri noi.

D – Sunt foarte bine organizaţi şi ştiu exact unde să caute informaţia atunci când au nevoie de ea. Pot fi oameni de afaceri exemplari întrucât există o ambiţie de nezdruncinat.

E – Se remarcă prin faptul că sunt persoane direct, fără ruşine, şi, să fim sinceri, uneori cu ruşinea chiar murim de foame.

Continuarea, pe exquis.ro.

×
Subiecte în articol: nume viaţa influenta
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close