Antena 3 CNN Life Cum poţi scapa de punctele negre în doar câteva minute! Asta e cea mai eficientă metodă!

Cum poţi scapa de punctele negre în doar câteva minute! Asta e cea mai eficientă metodă!

Cum poţi scapa de punctele negre în doar câteva minute! Asta e cea mai eficientă metodă!
30 Iul 2015   •   13:34

Punctele negre apar, de regulă, din cauza dilatării porilor, care crează mediul potrivit pentru acumularea secretiei abundente de sebum. Specialiştii în dermatologie explică faptul că terminaţiile glandelor sebacee ajung până la suprafaţă pielii, timp în care sebumul produs se oxidează în contact cu aerul şi rezultă o culoare închisă, scrie doctorulzilei.ro.

Orice procedura de eliminare a punctelor negre trebuie să înceapă cu o exfolierea zonei pe care se va aplica tratamentul pentru ca efectele să fie vizibile. Aşadar, exfoliati-va pielea cu zaţ de cafea sau cu zahăr brun nerafinat. Masaţi uşor zonele afectate cu mişcări circulare timp de cinci până la zece minute.

Următorul pas este să va deschideţi porii. Faceţi asta stând deasupra unei infuzii fierbinţi de muşeţel timp de zece minute, cu un prosop pe cap. Apoi aplică următoarea mască formată din 4 linguri de bicarbonat de sodiu şi un sfert de cană cu apă minerală. Amestecul rezultat se aplică pe faţă, evitând zona ochilor. Păstrează această masca pe faţă timp de zece minute şi apoi clăteşte-te cu apă călduţă. Rezultatele vor fi vizibile imediat.


×
Subiecte în articol: bicarbonat mască
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close