Antena 3 CNN Life Cum să ai un ten perfect în fiecare zi. Metoda naturală care te scapă rapid de imperfecțiuni

Cum să ai un ten perfect în fiecare zi. Metoda naturală care te scapă rapid de imperfecțiuni

Acneea este o boală comună a pielii care afectează aproximativ 85% din oameni la un moment dat în viața lor. În timp ce tratamentele convenționale te pot scăpa de cosuri, acestea sunt adesea asociate cu efecte adverse, cum ar fi iritarea pielii și uscăciunea.

Cum să ai un ten perfect în fiecare zi. Metoda naturală care te scapă rapid de imperfecțiuni
Sursa foto: Pixabay.com
14 Iul 2020   •   23:20

Ca atare, o mulțime de oameni au apelat la alternative naturale pentru a scăpa de coșuri rapid, transmite healthline.com. Faceți un tratament cu ulei de arbore de ceai, remediu natural dovedit științific.

Cum scapi de coșurile de pe față. Metoda naturală care dă rezultate rapide

Uleiul de arbore de ceai este extras din frunzele copacului Melaleuca alternifolia, care este originar din Australia. Este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a combate bacteriile și de a reduce inflamațiile pielii. Concret, uleiul de arbore de ceai ajută la combaterea P. acnes și S. epidermidis, două tipuri de bacterii care pot provoca coșuri. 

Într-un studiu, un gel conținând 5% ulei de arbore de ceai s-a dovedit la fel de eficient la reducerea coșurilor ca o loțiune care conține 5% peroxid de benzoil, un medicament comun pentru acnee. Tratamentul cu ulei de arbore de ceai a dus, de asemenea, la mai puține efecte adverse, inclusiv uscăciune, iritare și arsură.

Este important să rețineți că uleiul de arbore de ceai este foarte puternic și poate provoca roșeață și iritare atunci când se aplică direct pe piele. Din acest motiv, acesta trebuie diluat cu un ulei purtător.

Cum se folosește uleiul de arbore de ceai pentru a scăpa de acnee:

Combinați 1 picătură de ulei de arbore de ceai cu 1 linguriță de ulei purtător. Introduceți un tampon de bumbac în amestec și aplicați-l direct pe coșuri. Aplicați hidratant, dacă doriți. Repetați acest proces de 1-2 ori pe zi, după cum este necesar.

×
Subiecte în articol: cosuri imperfecțiuni acnee
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close