Antena 3 CNN Life Cum să atragi banii acasă. Truc de la vindecătorii feng shui

Cum să atragi banii acasă. Truc de la vindecătorii feng shui

Cei mai faimoși vindecători feng shui spun că acest truc va aduce vibrații pozitive și energie în casa ta. Încearcă și tu și acest pont și viața cel mai probabil îți va fi mai bună.

Cum să atragi banii acasă. Truc de la vindecătorii feng shui
de Georgiana Adam    |    16 Aug 2020   •   06:00

Se crede că prezența acestei plante în casa ta atrage banii că un magnet. Numele plantei este crasula. Nu are nevoie de multă îngrijire, ci doar de un vas și de apă.

Această planta trebuie așezată pe partea dreapta a intrării în casă, în partea nordică. Crasula eliberează uleiuri esențiale care iți afectează în mod pozitiv starea mentală.

Stimulează activitatea bună a creierului și mărește activitatea fizică

Pentru a atrage banii în casă, înainte de a sădi planta, pune în ghiveci 6 monede și gândește-te la o persoană de succes, sănătoasă și bogată. Atunci când uzi arborele de jad, amintește-ți de această imagine, cât mai clar. Acest exercițiu iți va aduce succesul. Dacă ai deja în casă această plantă, atunci trebuie doar să pui o monedă în ghiveciul acesteia. 

Planta se udă rar, cu puțină apă

Crasula se udă rar, cu puțină apă. Între două udări pământul trebuie să se usuce complet. În plus, în sezonul rece, Crassula poate fi udată doar o dată pe săptămână sau chiar la două săptămâni, în funcție de cât de cald este în locuință.

×
Subiecte în articol: bani
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close