Antena 3 CNN Life Cum să devii un bărbat irezistibil

Cum să devii un bărbat irezistibil

Care sunt trăsăturile care îi fac pe bărbați mai atrăgători? Aceasta este întrebarea la care toți bărbații ar vrea să știe răspunsul.

Cum să devii un bărbat irezistibil
Sursa foto: Shutterstock.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2023   •   16:34

Ceea ce te face cu adevărat atractiv este originalitatea ta. Concentrează-te asupra lucrurilor care te fac unic și urmează pașii din materialul următor pentru a avea succesul pe care ți-l dorești.

Păstrează un aspect exterior îngrijit

Asigură-te că ai întotdeauna hainele curate și călcate. Chiar dacă ești tentat să porți mai multe zile la rând aceeași cămașă, te vei simți mai confortabil și încrezător în haine proaspăt spălate. Ar trebui să ai întotdeauna o selecție de haine în dulapul tău din care să poți alege atunci când ești pe fugă, pentru a nu fi forțat să scoți din coșul de rufe vreun tricou doar pentru că nu ai nimic la îndemână. Cel mai bine este să ai la dispoziție o varietate de pantaloni, cămăși, costume, tricouri pe care să le asortezi adecvat și să le schimbi zilnic.

Femeile vor sesiza întotdeauna aceste detalii, chiar dacă nu vor să recunoască. Hainele însă nu sunt tot ceea ce apreciază partenera ta la tine. Parfumul și mirosul tău plăcut îi vor aduce încântare. Un parfum și un after shave potrivit te vor face să devii mai dezirabil decât crezi. Ar fi bine să ai mereu parfumul sau colonia la îndemână în caz că ai nevoie de o reîmprospătare.

Menține un stil de viață sănătos și nu uita de rutina zilnică

Pentru a arăta cât mai bine și a te simți cât mai în formă nu ai voie să-ți neglijezi sănătatea. Mănâncă alimente hrănitoare și fă-ți un obicei din a face sport de câteva ori pe săptămână. Menținerea în formă nu numai că te ajută să fi mereu activ, puternic și sănătos, dar îți sculptează și un corp irezistibil. Urmează o dietă echilibrată, cu multe proteine și legume în fiecare zi. Dacă mai trișezi din când în când și forma ta fizică îți permite asta, ia-o de la capăt în următoarea zi și nu face un obicei din fast food și sedentarism.

Dușul zilnic, perierea dinților și spălatul părului sunt esențiale dacă vrei să creezi o părere bună despre tine, nu numai prietenei tale ci și tuturor cunoscuților tăi. Ai mereu grijă de pielea ta folosind produse cosmetice de calitate, potrivite tenului tău și nu uita să-ți păstrezi unghiile scurte și curate. Evită gesturile nepotrivite, cum ar fi să îți sufli nasul sau să te scarpini în cap în public. Chiar dacă ești îmbrăcat cu gust și miroși bine, dacă partenera ta observă astfel de deprinderi, cu siguranță va fi neplăcut surprinsă.

Fii atractiv prin comportamentul tău

Aspectul exterior este important, însă un comportament adecvat este atrăgător în aceeași măsură. Orice femeie alege, în cele din urmă, un partener care o face să se simtă bine în compania lui. Simțul umorului este foarte apreciat la un bărbat. S-ar putea explica prin faptul că oamenii amuzanți sunt considerați mai sociabili și mai inteligenți, trăsături pe care o femeie le caută la viitorul ei iubit. Evită ceea ce americanii numesc „small talk”. Oamenii care poartă conversații elevate vor fi mai apropiați unul de celălalt decât cei care abordează subiecte superficiale.

Mai mult, într-o discuție este important să creezi mereu un contact vizual, să o lași să vorbească și să o asculți. De asemenea, amintește-ți să vorbești despre tine. Bărbații care dau dovadă de inteligență emoțională, care sunt capabili să-și accepte sentimentele și să vorbească despre ele sunt mai atrăgători. Altă caracteristică pe care o femeie o apreciază mult într-o relație este ca partenerul ei să fie generos cu familia, prietenii și străinii. A fi expresiv, autentic și a cunoaște limbajul corpului, sunt trăsături care nu vor fi trecute cu vederea de iubita ta.

Așadar, ai toate armele la dispoziție pentru a fi pregătit când vei avea următoarea întâlnire. Oricât de pretențioasă și selectivă este femeia pe care vrei să o cucerești, nu vei da greș dacă vei urma aceste sfaturi și vei fi cât mai natural și mai original posibil

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close