Antena 3 CNN Life Cum să îți cumperi o casă în într-un timp foarte scurt. Planul unei femei care a economist într-un mod inedit

Cum să îți cumperi o casă în într-un timp foarte scurt. Planul unei femei care a economist într-un mod inedit

Cum să îți cumperi o casă în într-un timp foarte scurt. Planul unei femei care a economist într-un mod inedit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Mai 2018   •   16:55

Cherie Howie a făcut public planul ei de economii care a ajutat-o să își cumpere un apartament în Auckland în anul 2015.

„Știu că mulți fac deja acest lucru, dar am vrut să împărtășesc cu voi un plan pe care l-am scris pentur un prieten în urmă cu două luni”, a scris Cherie pe pagina sa de socializare.

Pe o foaie de hârtie notați-vă trei conturi: unul pentru facturi obișnuite, unul pentru facturi neașteptate și unul pentru economii.

Astfel, în contul pentru facturile obișnuite, tânăra a adăugat cheltuielile lunare pentru chirie, asigurare, electricitate, apă, internet și telefon, abonamente, rate la bancă și bani de buzunar.

Între timp, cheltuielile alocate consultațiilor medicale, vizite la dentist, coafuri, haine, încălțăminte, cadouri, le-a denumit „cheltuieli imprevizibile”.

Restul banilor trebuie să meargă în contul de economii. Howie susține că acesta este un plan imbatabil care te va ajuta să economisești suficient pentru un concediu, o mașină sau chiar un apartament, potrivit nzherald.co.nz.

×
Subiecte în articol: bani casa
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close