Antena 3 Life Cum să recunoști o zonă sau o persoană care emană energii negative

Cum să recunoști o zonă sau o persoană care emană energii negative

29 Iun 2019   •   19:00
Cum să recunoști o zonă sau o persoană care emană energii negative
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Lidia Fecioru a explicat la „Adevăruri ascunse” cum ne dăm seama când un loc sau o persoană emană energii negative și ce putem face pentru a ne proteja. 

„Atactul energetic.. noi simțim omul rău. El deoache. Că deoache de invidios ce e, de rău ce e. Se spune că deoache cei care au fost întorși de la sân de mamă”.

„Acum mulți ani de zile la mine venea o pacientă și eu știam că deoache, mi-a și zis. A intrat și mi-a zis vai ce frumoasă sunteți astăzi. Eu mă îmbrac într-o haină de oglindă, cu oglinda în interior. Practic tot ce transmite omul se întoarce spre el. Noi, mental, ne putem proteja foarte bine. În momentul când ea a transmis această energie către mine, eu nu am avut nicio reacție, s-a întors spre ea și s-a autodeocheat”, a mai spus Lidia Fecioru. 

„Energiile negative pot merge până la îmbolnăvire”, a mai spus Lidia. 

„Puneți un bol cu sare undeva lângă voi. Sau luați-vă un cactus, puneți-l pe birou. Dar cel mai puternic absorbant de energie negativă e turmalina neagră. E o piatră foarte puternică care distruge energiile negative. Dar să știți că e foarte scumpă”, a devăluit Mihai Voropchievici. 

×
Subiecte în articol: energii negative Adevăruri ascunse
Parteneri
x close