Antena 3 Life Cum trebuie să răspunzi la banalul ”Mulţumesc!”. De ce nu e bine să spui ”nu ai pentru ce”

Cum trebuie să răspunzi la banalul ”Mulţumesc!”. De ce nu e bine să spui ”nu ai pentru ce”

de M.Z.    |    24 Sep 2017   •   19:07
Cum trebuie să răspunzi la banalul ”Mulţumesc!”. De ce nu e bine să spui ”nu ai pentru ce”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

În cei şapte ani de acasă înveţi de la părinţi regulile de bună purtare, înveţi să spui „Mulţumesc!”, „Te rog”, „Iartă-mă”, „Pardon”, însă nimeni nu ne învaţă cum să şi răspundem la ele.

Modul în care răspunde o persoană la ”mulţumesc” poate creea blocare sau acceptare de energie. Pentru că acest cuvânt „Mulțumesc!” are o vibraţie înaltă, dacă vei răspunde, ”nu ai pentru ce” ori ”pentru nimic” nu vei face decât să stopezi energia, să o blochezi cu un răspuns sec, potrivit avantaje.ro.

Dacă vei răspunde la „Mulțumesc!” sub această formă – ”cu drag” sau ”cu plăcere” – este ca o acceptare, adică te deschizi pentru a primi energia interlocutorului. Dacă ai ales să răspunzi cu „și eu îți mulțumesc!”, va avea loc procesul de închidere a buclei. Pur şi simplu ai răspuns la iubire cu iubire, cercul s-a închis perfect. Prin acest răspuns nu ai făcut decât să înmulţeşti energia vibraţională.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close