Antena 3 CNN Life Dana Budeanu îi dă replica lui Raed Arafat: "Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării"

Dana Budeanu îi dă replica lui Raed Arafat: "Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării"

Dana Budeanu a reacţionat, în exclusivitate la Antena 3, şi i-a răspuns lui Raed Arafat, după ce secretarul de stat s-a declarat deranjat de "divele de la televizor care critică vaccinarea şi restricţiile din pandemie".

Dana Budeanu îi dă replica lui Raed Arafat: "Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării"
de Georgiana Adam    |    19 Iun 2021   •   17:13

"Păi şi unde se desfăşoară războiul? Haideţi să ne batem, în vorbe, în ce să ne batem? Ce am făcut?", a spus Dana Budeanu, vineri seara, la Antena 3.

Întrebată de ce este în război cu Raed Arafat, aşa cum scrie presa, Dana Budeanu a replicat: "Un cetăţean normal din ţara asta este în război cu Raed Arafat, şeful la pandemie.

Dana Budeanu: Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării

O prosteală, eu ştiu ce l-a deranjat...", a replicat Dana Budeanu.

"Vă acuză de dezinformare", i-a spus Oana Zamfir, din studioul Antenei 3.

"Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării", a completat Dana Budeanu.

Arafat: Să lăsăm sfaturile divelor. Când apare una ca doamna Budeanu, comentând vaccinarea, e o problemă

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, consideră că dorința oamenilor de a se vaccina a scăzut și din cauza ”unor dive”, care răspândesc opinii false la televizor.

Arafat a făcut referire în special la creatoarea de modă Dana Budeanu, despre care spune că ”se pretinde un expert”, iar acest lucru este o problemă.

”Noi putem să prevenim un val patru al pandemiei cu cât avem mai multe persoane care s-au vaccinat. Acest lucru ce înseamnă? Înseamnă: lăsăm sfaturile divelor de pe televiziuni - şi ştiu despre cine vorbesc aici, dar nu vreau să spun numele - una, în mod special, care apare şi comentează toată ziua”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close