Antena 3 Life Dana Budeanu îi dă replica lui Raed Arafat: "Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării"

Dana Budeanu îi dă replica lui Raed Arafat: "Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării"

de Georgiana Adam    |    19 Iun 2021   •   17:13
Dana Budeanu îi dă replica lui Raed Arafat: "Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării"

Dana Budeanu a reacţionat, în exclusivitate la Antena 3, şi i-a răspuns lui Raed Arafat, după ce secretarul de stat s-a declarat deranjat de "divele de la televizor care critică vaccinarea şi restricţiile din pandemie".

"Păi şi unde se desfăşoară războiul? Haideţi să ne batem, în vorbe, în ce să ne batem? Ce am făcut?", a spus Dana Budeanu, vineri seara, la Antena 3.

Întrebată de ce este în război cu Raed Arafat, aşa cum scrie presa, Dana Budeanu a replicat: "Un cetăţean normal din ţara asta este în război cu Raed Arafat, şeful la pandemie.

Dana Budeanu: Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării

O prosteală, eu ştiu ce l-a deranjat...", a replicat Dana Budeanu.

"Vă acuză de dezinformare", i-a spus Oana Zamfir, din studioul Antenei 3.

"Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării", a completat Dana Budeanu.

Arafat: Să lăsăm sfaturile divelor. Când apare una ca doamna Budeanu, comentând vaccinarea, e o problemă

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, consideră că dorința oamenilor de a se vaccina a scăzut și din cauza ”unor dive”, care răspândesc opinii false la televizor.

Arafat a făcut referire în special la creatoarea de modă Dana Budeanu, despre care spune că ”se pretinde un expert”, iar acest lucru este o problemă.

”Noi putem să prevenim un val patru al pandemiei cu cât avem mai multe persoane care s-au vaccinat. Acest lucru ce înseamnă? Înseamnă: lăsăm sfaturile divelor de pe televiziuni - şi ştiu despre cine vorbesc aici, dar nu vreau să spun numele - una, în mod special, care apare şi comentează toată ziua”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

×
Parteneri
x close