Antena 3 CNN Life Dar și Har. Cel mai potrivit machiaj pentru vacanța de vară

Dar și Har. Cel mai potrivit machiaj pentru vacanța de vară

Dar și Har. Cel mai potrivit machiaj pentru vacanța de vară
Sursa foto: foto: captura Antena 3
29 Iun 2018   •   23:44

Specialistul în make-up Georgiana Gheară, una dintre profesionistele care au grijă de vedetele, dar și de invitații care apar la televizor la Antena 1 și Antena 3, a vorbit vineri la "Dar și Har" despre ce tip de machiaje sunt potrivite pentru vacanța de vară.

"Farduri in tonul pielii, cat mai naturale care sa dea prospetime. Cel mai frumos lucru la o persoana sunt ochii. Trebuie sa ave grija sa nu fie foarte mult sidef. Bejuri, rozuri, marouri in culoarea pamantului.

La ochii albastrii vine bine rozul, dar si maro. La ochii albastrii, nu folosim tot albastru. Albastru pe albastru, nu mai vedem nuanta ochiului. Ochii negri sau capui ies in evidenta cu albastru sau verde. Mult timp s-a purtat linia de tus.

Eu vara nu recomand acest lucru. E foarte frumoasa, dar nu este un machiaj de zi. Pentru seara, da, putem sa aplicam. Rimelam, fiecare cum vrea, un bush nuanta de piersica da bine orice ten, mai ales daca e bronzat.

Nu recomand iluminatoarele. Au fost create pentru a sublinia pometele, dar in exces apare o dunga alba. Pudrele bronzante au si ele iluminator. Buzele nu se mai practica cu acest mat. Matul niciodata nu pare proaspat si natural. Rujurile hidratante se poarta si nu luciurile. Inca nu s-a inventat rujul mat care sa nu se usuce", a spus Geogiana Gheară.

×
Subiecte în articol: Dar și har Lidia Fecioru
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close