Antena 3 Life Dar și Har. Legătura dintre modul în care gândim și bolile de care suferim

Dar și Har. Legătura dintre modul în care gândim și bolile de care suferim

11 Mai 2018   •   23:38
Dar și Har. Legătura dintre modul în care gândim și bolile de care suferim

Lidia Fecioru a explicat cum se materializează gândurile noastre negative și fricile pe care le avem. Lidia a spus că putem scăpa de anumite boli schimbând modul în care gândim, în care ne comportăm și felul de a fi. 

„Suferința în fiecare clipă de aduce o boală. De pildă, vorbeam despre celulită. Celulita este un simptom al fricii de abandon. Se spune că frica de abandon și de a nu avea. Foarte multe femei au celulită. De regulă, tineretul are. Slabe și cu celulită. Dacă sunt dependente de cineva, e frica de abandon. Vine din necunoașterea zilei de mâine să spunem, din nesiguranță, din neîncrederea în noi. Uite există o parte a coloanei vertebrale, care înseamnă atașarea de o situație care nu-ți aparține și tu vrei să fie cum vrei tu și să schimbi toate lucrurile în favoarea ta. Nemergându-ți aceste lucruri te încarci cu o povară care nu e a ta. În momentul încărcării cu aceste poveri începe să te doară coloana. Povara copiilor sunt părinții. Legătura paternă, maternă cu copilul”, a spus Lidia Fecioru. 

„Când avem aceste simptome trebuie să ne detașăm. Uite frica de viitor înseamnă probleme de respirație, probleme pulmonare. Important e să-ți conștientizezi problemele. Pentru că avem tendința să dăm vina pe alții. Problemele sunt întotdeauna în noi. Trebuie să schimbăm modul de gândi și reușim să scăpăm de aceste probleme”.

„Cei care suferă de probleme cardiace. Inima înseamnă lipsa de iubire. Din lipsa de iubire ne poate durea tot ce înseamnă încheieturi. Deci umeri, genunchi, coloană, mâini, glezne. Tot ce ține de partea osoasă. Ori n-o dăm, ori n-o primim. Iubire înseamnă să te iubești pe tine. Învață să te iubești pe tine”. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close